Oglas za posao: Potrebno ''samo'' iskustvo u svemiru

U potrazi za poslom mnogi su naišli na svakojake ponude i zahtjeve, ali među zanimljivijim se našao oglas koji traži iskustvo u svemiru. Naime, riječ je o tvrtki Bigelow Aerospace iz Las Vegasa, koju vodi hotelijer Robert Bigelow, vlasnik lanca Budget Suites of America, piše mojposao.hr.

 

Tvrtka je na svojim internetskim stranicama objavila oglas u kojem traži profsionalce, ali samo s iskustvom u letenju u svemir. Broj potencijalnih kandidata, zbog traženih uvjeta, ne bi trebao preći brojku 500.

Budući da se do kraja godine očekuje kako NASA-ini raketoplani više neće letjeti, očekuje se tisuće nezaposlenih upravo iz ove kompanije. Nekima od njih sreća će se osmjehnuti budući da Bigelow gradi orbitalni svemirski kompleks za koji mu je potrebna ekipa. Prototip je navodno, piše mojposao.hr, postavljen u orbitu.

Tvrtka ima u planu izgraditi niz svemirskih postaja na napuhivanje koje će imati svrhu istraživanja, turizma, proizvodnje i drugih aktivnosti. Oglas dalje navodi kako će astronauti nhihove tvrtke možda morati izvoditi i svemirske šetnje. Zvuči zanimljivo? Potrebno vam je samo jedno ''malo'' iskustvo. (SJ)

 

Izvor: www.mojposao.hr

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox