Pogledaj u oblake

Croatia Airlines u kolovozu nastavlja s akcijominudi  vam povoljnije aviokarte za Frankfurt i München. Povratne aviokarte za izravne letove iz Splita u Frankfurt i Münchente iz Dubrovnika u Frankfurtmožete kupiti po cijeni već od 119 eura. Letove po promotivnoj cijenimožete realizirati od 15. listopada.

Stoga, posjetite Frankfurt, njemačku gospodarsku i kulturnu prijestolnicubogate tradicije ili pak preko frankfurtske zračne luke poletite u odredišta diljem svijeta.

Vrijedi posjetiti i München, bavarsko središte i jedan od najzanimljivijih srednjoeuropskih gradova s mnogim znamenitostima.

Izravni su letovi iz Splita u Frankfurt, tijekom zimskog reda letenja, svaki dan,  au München možete otputovati svaki danosim subotom.Letovi iz Dubrovnika u Frankfurt,kao i u obratnom smjeru, triput su na tjedan - utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Promotivna cijena odnosise na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuje prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg koji omogućuje novi proizvod Croatia Airlinesa - tarifni razred FlyEasy,pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Stoga posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju i odaberite omiljeno odredište! PS/S.P.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox