Pogledaj u oblake!

Croatia Airlines nastavlja s promotivnom mjesečnom akcijom i u rujnu vam nudi povoljnije cijene aviokarata za Amsterdam, Kopenhagen i Pariz.

Povratne aviokarte za svakodnevne izravne letove iz Zagreba u Amsterdam možete kupiti po cijeni već od 99 eura, a za letove iz Zagreba u Kopenhageni i Pariz već od 109 eura.

Iskoristite pogodnosti izravnih letova Croatia Airlinesa za Amsterdam i idućih mjeseci posjetite taj jedinstveni multikulturni grad artističkog duha s fascinantnim četvrtima i parkovima. Otputujte u kraljevski Kopenhagen i fotografirajte se uz Malu sirenu i ispred kraljevske palače te se zabavite u Tivoliju ili pak odaberite Pariz, grad ljubavi i svjetlosti i jedno od najpopularnijih turističkih odredišta na svijetu. 

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg koji omogućuje novi tarifni razred FlyEasy, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte(TSC).

Stoga posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i uživajte u najugodnijim letovima s popustom! PS/S.P.

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox