Pogledaj u oblake

Croatia Airlines nastavlja s promotivnom mjesečnom akcijom i u studenom vam nudi povoljnije cijene aviokarata iz hrvatskih gradova za europske prijestolnice - Beč, München i Frankfurt.

Povoljne povratne aviokarte za izravne letove iz Zagreba u Beč i München možete kupiti po cijeni već od 109 eura, a za letoveiz Zagreba u Frankfurt već od 119 eura.

Croatia Airlines svaki dan povezuje Zagreb s tim atraktivnim turističkim odredištima.

U predstojeće adventsko doba, u Beču, Münchenu i Frankfurtu, očekuju vas već tradicionalni božićni sajmovi praćeni mnogim događanjima.Stoga, odaberite svoje odredište i uživajte u njegovim znamenitostima i osobitostima.

Svoje putovanje možete realizirati u razdoblju od 28. studenog do 24. ožujka 2018. godine. Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg koji omogućuje novi tarifni razred FlyEasy, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Stoga posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i uživajte u najugodnijim letovima s popustom! PS/S.P.

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox