Sinonim od sada nudi usluge prevođenja i na azijske jezike

Uz više od trideset jezika na koje trenutno prevodi, tvrtka Sinonim od ovog mjeseca u svrhu poboljšanja ponude uvodi usluge prevođenja i na velik broj azijskih jezika uključujući kineski, japanski, korejski, bengalski i vijetnamski.


Azijski jezici pokrivaju veliko govorno područje u kojem je naseljeno više od pola svjetske populacije što taj potez čini idućim logičnim korakom u razvoju tvrtke Sinonim koja se svojom kvalitetom, dostupnošću i obujmom usluga želi probiti na sam vrh tržišta.

Direktor prevoditeljskih poslova Mario Džido istaknuo je kako je za tvrtku iznimno važno »pružiti klijentima sve usluge koje se tiču prevođenja na što više jezika na jednom mjestu te uliti im sigurnost i povjerenje da će njihov prijevod zadovoljiti najviše standarde kvalitete«.

Tvrtka je osnovana 2014. godine u Osijeku, a do danas je stekla već preko sto trideset zadovoljnih klijenata i završila preko sedamsto pedeset projekata. Sinonim uz prevođenje nudi i lekturu te lokalizaciju tekstova iz različitih područja kao što su pravo, medicina, znanost, gospodarstvo i slično.

Vizija tvrtke jest doprinijeti razvoju i napretku prevoditeljstva i srodnih djelatnosti te graditi čvrste poslovne odnose kroz pružanje usluga iznimne kvalitete. Komentari klijenata na rad Sinonima isključivo su pozitivni, što možete vidjeti i na njihovoj internetskoj stranici www.sinonim.hr na kojoj ujedno možete saznati i više informacija.

SINONIM d.o.o. za prevoditeljstvo i usluge                                                                                                                                                                                            Princa E. Savojskog 51, 31000 Osijek
Tel: 098/897-813
E-mail: info@sinonim.hr               

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox