Tvrtka Tokić kontinuirano raste - preko 100 poslovnica i 476 zaposlenih TOKIĆ otvorio nove poslovnice - u Križevcima i Zagrebu

Tvrtka TOKIĆ kontinuirano raste. Od prve poslovnice otvorene davne 1990. do danas broj poslovnica koje je TOKIĆ otvorio sam i/ili sa svojim partnerima popeo se na preko 100, a broj zaposlenih na  476 . Otvaranje novih poslovnica, u Križevcima i Zagrebu, potvrda je dugogodišnjeg ulaganja, kvalitete i dobre poslovne strategije.


Tvrtka TOKIĆ je 19.9.2018. u Križevcima otvorila svoju novu poslovnicu, a svečanost je uveličao i gradonačelnik Križevaca gospodin Mario Rajn koji je istaknuo da je svako novo radno mjesto u Križevcima više nego dobrodošlo i da se veseli proširenju ponude za kupce Križevaca i okolnih naselja.

 „TOKIĆ je već 28 godina usmjeren na svoje kupce, uvijek osluškujemo tržište te nudimo ono što naši kupci žele i trebaju. Surađujemo s ponajboljim međunarodnim dobavljačima iz Njemačke, Francuske i drugih zemalja te će i dalje ulagati u otvaranje novih poslovnica, ali i u profesionalnost svojih djelatnika. Osim hrvatskog tržišta usmjereni smo i na Europu, posebno Njemačku, Austriju, Italiju, Francusku,  Sloveniju, susjedne i druge europske zemlje. Raditi na velikom tržištu Europe je izazovno, ali mi smo spremni. “- rekao je predsjednik Uprave Ivan Gadže.

Na svečanosti otvaranja su dodijeljene donacije, koje TOKIĆ već tradicionalno dodjeljuje udrugama i školama u gradovima u kojima otvara poslovnice, kako bi ih pomogao u njihovom radu i razvoju. Ovoga puta je to bila u udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Maslačak Križevci, te Srednja obrtnička škola Ivan Seljanec u Križevcima.

Poslovnica u Zagrebu u Škorpikovoj ulici svečano je otvorena 20.9.2018.godine i to preseljenjem iz starog prostora na Samoborskoj cesti od 600 m2 u novi, veći prostor od 1200 m2. Nova poslovnica nudi proširen asortiman ponude dijelova i dodatne opreme te je samoposlužnog koncepta. S obzirom da se broj kupaca i njihovih potreba povećava, tvrtka TOKIĆ se prilagođava nudeći veći prostor i asortiman proizvoda za svoje kupce.

Na svečanom otvorenju poslovnice u Škorpikovoj dodijeljene su donacije  Elektrostrojarskoj obrtničkoj školi u Selskoj i udruzi Hod za život.

TOKIĆ kontinuirano ulaže u edukacije svojih zaposlenika kroz Tokić Edukacijski Centar, no veliku pozornost stavlja na donacije udrugama i školama, stipendiranje učenika te organizaciju aktivnosti koje će učenicima dati nova, praktična znanja primjenjiva u budućem zanimanju.

U 2017. godini TOKIĆ je pokrenuo pripravnički program T START za sve one učenike koji su zainteresirani upoznati rad u jednoj velikoj kompaniji te tako steći nova znanja i vještine. TOKIĆ svojim vrijednostima, poštenjem i uvažavanjem svih dionika s kojima surađuje, želi biti odgovoran član zajednice te utjecati na nove generacije pozitivnim primjerom poslovanja.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox