Za samo 10 godina postali su najbolji

Foto: Poslovni savjetnik

Prije deset godina svjetski priznati i poznati maksiofacijalni i plastični kirurg Marijo Bagatin postavio je temelje Poliklinike Bagatin. Danas je to jedna od vodećih poliklinika u regiji koja unatoč krizi ne prestaje s ulaganjima i poboljšanjem usluga.  

Od 2006. godine Polikliniku preuzimaju njegovi sinovi, plastični i opći kirurg dr. Dinko Bagatin i maksiofacijalni kirurg dr. Tomica Bagatin. Uz pomoć mlađeg brata i voditelja Poliklinike Ognjena Bagatina uspješno nastavljaju put koji je njihov otac započeo 2002. godine.

Poliklinika Bagatin nudi široku lepezu usluga uz individualni pristup. Svake godine u suvremeno uređenim i vrhunski opremljenim prostorima napravi se veliki broj estetskih zahvata i tretmana te plastičnih i rekonstruktivnih operacija. Od 2011. godine u svoju ponudu uvrstili su i neinvazivne programe koji nude usluge poput nekirurškog Face Liftinga, Med Visage tretmana i nekirurške liposukcije – Med Contour tretman. U ponudi imaju i dvije vrste mikrodermoabrazije, REVIDERM i Face Up, SMILITE tretman za izbjeljivanje zubi te REVIDERM dermokozmetiku koja upotpunjuje ponudu u svrhu postizanja još boljih rezultata nakon estetskih zahvata i tretmana.

Da je Poliklinika Bagatin daleko ispred svog vremena govori i činjenica da u ponudi imaju uređaj VECTRA 3D koji pacijentima omogućava da dobiju trodimenzionalne fotografije tijela kako bi mogli vidjeti kako će izgledati nakon određenih kirurških korekcija. Nove standarde postavili su i sa Facebook aplikacijom Pitaj dr. Bagatina. To je prvi oblik besplatnih konzultacija na društvenim mrežama, a kirurzi na svakodnevna pitanja odgovaraju u obliku video klipova.

U Poliklinici brinu i o društvenoj odgovornosti pa su tako ponosni poslodavac pet gluhih osoba. Aktivno sudjeluju u humanitarnim projektima i pružaju financijsku potporu osobama s posebnim potrebama. Tako su donirali sredstva za kupnju Brailleovog retka (dodatka za komunikaciju putem računala) za gluhoslijepog profesora Marija Dolića i pružili financijsku potporu gluhoslijepoj kiparici Sanji Fališevac. Aktivno pomažu i udruzi "SVE za NJU" koja pruža podršku ženama oboljelim od raka dojke i njihovim obiteljima.

Svojim nastupom, pristupačnošću i prije svega brigom za pacijenta stvorili su komparativnu prednost zbog čega njihovi klijenti dolaze iz cijele regije.  (PS/HT)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox