Bilić Vision postaje regionalni centar oftalmologije i ortopedije

Ulaganje tri milijuna kuna u razvoj i proširenje poslovanja Bilić Visiona, vodećeg centra za oftalmologiju i lasersku korekciju vidne oštrine, jedna je od najvećih ovogodišnjih investicija u privatnom zdravstvu. Investicija je od posebne važnosti s obzirom da je do nje došlo u vrijeme ekonomske recesije i krize u financiranju javnog zdravstva.Unatoč recesiji, poslovanje Poliklinike Bilić Vision u stalnom je porastu. Zbog toga je donesena odluka da se uloži u dodatni prostor od 100 četvornih metara, te u vrhunsku dijagnostičku opremu za lasersko skidanje dioptrije i ortopediju.

Privatno zdravstvo u Hrvatskoj ima velik potencijal daljnjeg rasta, jer je postotak pacijenata koji se liječe u privatnom zdravstvu kod nas manji nego u ostatku EU-u. Pojavom više privatnih osiguravatelja u Hrvatskoj povećat će se i broj pacijenata koji će se odlučivati potražiti zdravstvenu skrb u privatnim ustanovama. U tome vidimo veliku priliku za razvoj naše Poliklinike i ostalih vrhunski stručno i tehnološki opremljenih ustanova“, ističe dr. sc. Nadežda Bilić, voditeljica tima za oftalmologiju.


Proširenje je donijelo i nova zapošljavanja, tako da Bilić Vision sada ima 20 stalno zaposlenih i pet honorarca. S početkom ove godine, timu Bilić Vision pridružio se i prof. dr. sc. Ranko Bilić, trajni profesor na Sveučilištu u Zagrebu, s više od 200 objavljenih znanstvenih radova. Profesor Bilić prvo je ime u regiji i šire za operaciju šake i ruke, zbog čega je poliklinika Bilić Vision već prepoznata kao mjesto gdje se rješavaju i najteži problemi u tom području ortopedije. 

Neovisno istraživanje provedeno prije dvije godine pokazalo je da je Bilić Vision u javnosti percipiran kao jedna od dvije vodeće ustanove u oftalmologiji u Hrvatskoj. Specijalizirani su za lasersko skidanje dioptrije i operacije sive mrene, dok su širenjem na područje ortopedije postali vodeća institucija za operacije šake i ostalih dijelova ruke. Ključne prednosti Bilić Visiona su individualni pristup, iskustvo uz vrhunsku stručnost i najsuvremenija tehnologija. Preglede, dijagnostiku i operacijske zahvate u poliklinici rade isključivo specijalisti i subspecijalisti, stručnjaci s dugogodišnjim kliničkim iskustvom.

Iako hrvatski stručnjaci vrlo pozorno prate suvremene trendove, u nekim sredinama je prepreka nedostatak tehnologije, koja je skupa, a postaje sve značajnija u medicini, pa tako i u oftalmologiji i ortopediji. Bilić Vision stoga je tijekom 18 godina, koliko Poliklinika postoji, neprekidno ulagala u najmodernija tehnološka dostignuća i usavršavanje stručnjaka za rad s njima.

Bilić Vision ne staje s ulaganjima. Unatoč krizi, zbog vrhunske skrbi i zadovoljstva pacijenata, njihov broj stalno raste, pa se u skoroj budućnosti planiraju daljnja proširenja i nova zapošljavanja. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox