Splitska banka prva na hrvatskom tržištu predstavila kredite s fiksnom i indeksiranom kamatnom stopom

Splitska banka jučer je predstavila niz noviteta koji već stoje na raspolaganju svim sadašnjim, ali i budućim klijentima Splitske banke.

Kao najinovativnije proizvode treba istaknuti gotovinske kredite s fiksnom i indeksiranom kamatnom stopom, koji svim klijentima omogućuju da na osnovu vlastitih preferencija odluče kakav kredit žele: Dakle, od sada uz standardnu ponudu gotovinskih kredita, Splitska banka uvodi i novitet u vidu indeksiranih ili fiksnih kamatnih stopa. Naime, naši klijenti će sami moći odlučiti hoće li izabrati sigurnost u vidu fiksne kamatne stope ili će se pak odlučiti za kredit s indeksiranom kamatnom stopom, koja se može sukladno tržišnim uvjetima povećavati ili smanjivati. Također, naši klijenti koji se odluče za kredit s indeksiranom kamatnom stopom će moći u svakom trenutku trajanja kredita promijeniti ga u kredit s fiksnom kamatnom stopom, i to bez naknade – istaknula je Nelsi Rončević, članica Uprave za poslovanje s građanstvom.

Veća fleksibilnost paketa

Također, redizajniranje postojećih paketa proizvoda i usluga za građanstvo donosi veću fleksibilnost svih paketa u smislu korištenja raspoloživih limita te dodatne pogodnosti kao što su razni popusti na naknade prilikom obrade kredita, osiguranja, bonusi na oročenu štednju, otvaranje Ritam računa te korištenje niza usluga koje u sebi sadržavaju paketi.

Platinum paket klijentima koji se odluče postati članom ekskluzivnog kluba korisnika Visa Platinum kartice Splitske banke, nudi niz proizvoda i pogodnosti, od posebnog dizajna Vise electron do raznih pogodnosti prilikom putovanja, kupnje ili u slučaju nezgode.

Korisnici za robu koju su platili SGSB VISA Platinum karticom imaju na raspolaganju kratkoročno osiguranje u slučaju gubitka, krađe ili slučajnog oštećenja robe (osiguranje vrijedi 90 dana od dana kupnje) te osiguranje za kupljenu robu koje omogućuje produženo jamstvo do 24 mjeseca od dana kupnje u odnosu na jamstvo koje daje proizvođač. (ps/jk)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox