U Hrvatskoj se otvara centar za najam radne odjeće

Foto: Ilustracija

Finska tekstilna tvrtka Lindström uskoro će u blizini Zagreba otvoriti servisni centar za najam visokokvalitetne radne odjeće, koji će prije svega biti namijenjen poslovnim klijentima. 

Pokretanje poslovanja u Hrvatskoj jedan je od strateških ciljeva tvrtke, jer hrvatsko tržište ima potencijal za rast, , izvjestili su iz Lindström Grupe. Cilj nam je postati tržišni lider, a zahvaljujući velikom iskustvu dobro smo upoznati sa željama klijenata i pružamo im pouzdanu i povoljnu uslugu, kazao je direktor Lindströma za Hrvatsku Mislav Barišić.

Napominje kako je ovakva vrsta usluge uglavnom nepoznata domaćim poslovnim korisnicima, a njene prednosti su brojne, pogotovo zbog ušteda koje mogu ostvariti. Lindström se nada uspješnom pozicioniranju na domaćem tržištu, a jedan od glavnih ciljeva je uspostavljanje suradnje s velikim korporativnim i javnim klijentima koji imaju potrebu za radnom odjećom.

Prednosti najma radne odjeće za poslovne klijente su višestruke - tvrtkama omogućuje uštede, zaštitna odijela ostaju u vlasništvu pružatelja usluge, a korisnik plaća samo uslugu najma, kazao je predsjednik Lindström Grupe Juha Laurio. Ističe i kako su taj model poslovanja prepoznale tvrtke diljem svijeta i tržište se znatno širi. Lindström svojim klijentima nudi uslugu najma, koja uključuje svakodnevno pranje upotrebljavane i dostavu čiste radne odjeće. Lindström trenutno posluje u 21 državi, ima 2.500 zaposlenih i u 2011. je ostvario 262 milijuna eura prihoda. (Hina/HT)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox