6. rođendan Origo Centra protekao u veselom duhu

20/03/2017

Origo Centar proslavio svoj 6. rođendan uz zajedničko druženje i predstavljanje,16. ožujka 2017., na adresi Franje Dursta 16 u Zagrebu.

Origo centar prvi je specijalizirani centar za holističku detoksikaciju u Hrvatskoj. Spoj je ljubavi prema čovjeku i prirodi i potrebe da uskladimo suvremeni način života s prirodnim zakonima.Kroz šest godina postojanja, uvidjeli smo zdravstvene poteškoće s kojima se suvremeni čovjek “bori“, te smo nizom usklađenih terapijskih tretmana pronašli način za njihovo ublažavanje ili uklanjanje.

Jedinstvenom kombinacijom suvremenih tehnoloških dostignuća, medicinske struke i drevnih tradicija liječenja, nastala je holistička detoksikacija – koncept prirodnog i cjelovitog očuvanja zdravlja.

Vođeni dubokim osjećajem povezanosti i poštovanja te željom da dio tog bogatstva i dalje živi, nastojimo približiti i pružiti današnjem čovjeku iskustva, dobrobiti i znanja koja su ljudi koristili generacijama prije za postizanje zdravlja tijela, uma i duha.

„Osobljem koje odiše ovim duhom te uz specifičan pristup čovjeku na individualan, edukativan, ljubazan i dostojanstven način, stvoreno je mjesto na koje ćete rado odlaziti bilo da se želite opustiti ili vam je potrebna podrška zdravlju“ – istaknula je Valentina Sinković, wellness i hidrokolon terapeut Origo Centra.

Razlog još uvijek velike potražnje za našim uslugama, leži u boljkama koje za sobom nosi suvremen način života; neadekvatna prehrana, manjak sna, sjedeći posao i sve posljedice koje to prate, od neugodnih promjene na tijelu, narušenog izgleda, zdravstvenih poteškoća, probavnih tegoba i opstipacije, kroničnog umora te ubrzanog starenja i slično, što bilježi sve veću potrebu da cjelovitim pristupom svaki klijent riješi svoje probleme na što prirodniji način, a upravo takve usluge mi im omogućujemo u našem Centru uz potpunu diskreciju.

„Podršku našem rođendanu dali su naši partneri i prijatelji Centra, a to su Vegehop restoran (http://vegehop.hr/) – vegetarijanski restoran s dostavom koji se nalazi u Vlaškoj ulici u Zagrebu, Adriatic Shell(FB Adriatic Shell Marko Dušević) marinirane i dimljene dagnje i kozice sa Paga, Enzita (http://enzita.hr/) – ovlašteni distributer u Hrvatskoj za Vitamixblendere, Hurom sokovnike, Excaliburdehidratore, Magimixmultipraktike, koji su nas počastili svojim prirodnim sokovima, vinarijaRaak (http://www.raak.com.hr/) – obiteljska proizvodnja voćnih vina od eko uzgojenih višanja,aronije i crnog ribizla, vinarija Florijanović (https://www.facebook.com/florijanovic/) – moslavačka vinarija s autohtonim sortama od kojih bi naglasila škrlet, obiteljski podrum Kolar (http://www.gaudeamus.hr/okusipanonije/) – koji se nalazi na vinskoj cesti u Suzi sa prekrasnim gatorom te Vitis Oil (https://hr-hr.facebook.com/vitisoil/) – ulje od sjemenki grožđa, koje ćete uskoro moći pronaći u prodaji u našem Centru.Kako bi dobra atmosfera trajala cijelu večer pobrinuo se za istu – Jazzozo. Svim partnerima, prijateljima i dragim gostima iskreno zahvaljujemo što su zajedno s nama proslavili velikih šest godina postojanja“ – istaknula je za kraj vlasnica Ivana Pavičić zajedno sa svojim timom, uz puhanje šest svjećica na velikoj Origo torti s prepoznatljivim logotipom kornjače.

http://www.centar-origo.hr/

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox