HP-ove inovacije OMEN hardvera i softvera predstavljaju budućnost gaminga

11/10/2018

Na sajmu Gamescom tvrtka HP predstavila je inovacije OMEN hardvera i mobilnog softvera za gamere. OMEN Obelisk, najnoviji dodatak liniji gaming računala, jedan je od prvih sustava s grafičkom karticom NVIDIA® GeForce® serije RTX 20 koji će gamerima omogućiti pristup vrhunskim sustavima za videoigre. OMEN Game Stream1 za Android prenosi OMEN gaming doživljaj na mobilne uređaje, a namijenjen je igračima koji traže rješenja za povezivanje i igranje u pokretu.


Osim toga, HP je predstavio nove značajke slušalica OMEN Mindframe – prvih slušalica na svijetu s tehnologijom hlađenja – koje pružaju dodatnu udobnost i još bolji zvuk za natjecanja i strujanje sadržaja.

„HP nastoji isporučiti nevjerojatna rješenja koja predstavljaju budućnost gaminga i pružaju toj zajednici najbolje performanse“, izjavila je Anne-Sophie Hadberg, voditeljica osobnih korisničkih sustava u regiji Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), HP Inc. „Integracija novih grafičkih procesora NVIDIA® i suradnja s tvrtkom HyperX® na ugradnji memorije vrhunskih performansi na OMEN Obelisk i buduća stolna računala odražava našu predanost izgradnji vrhunskih sustava s najboljim rješenjima za gaming.“

OMEN Obelisk izrađen je za entuzijaste koji obično ne kupuju unaprijed konfigurirane uređaje. Gotovo dvije trećine gamera kupuje uređaje koji se mogu jednostavno nadograditi. Njih 52% odabire stolna računala, dok preostalih 12% odabire pristup „sam svoj majstor“ umjesto kupovine uređaja od velikih proizvođača originalne opreme2. Jednostavan postupak nadogradnje, kao i mogućnost ugradnje najnovijih grafičkih rješenja i procesora igračima omogućuju vrhunske performanse sada, ali i ubuduće.

 U izjavi o integraciji memorije Mark Leathem, glavni direktor odjela za HyperX® periferne uređaje, rekao je: „HyperX® u suradnji s HP-om sa zadovoljstvom omogućuje HyperX® FURY memoriju na svim novim i osvježenim gaming računalima OMEN by HP. S više od 15 godina iskustva u izradi memorije za gaming, HyperX® je sjajan izbor za HP-ovu viziju vrhunskih računala za gamere.“

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox