Illamasqua slavi 10 godina nekonvencionalne ljepote

03/12/2018

Već 10 godina, britanski make-up brand, Illamasqua ljepoti pristupa s nepromijenjenim stavom. S profesionalnim formulacijama najviših performansi, te inovativnim i naprednim razmišljanjem o make-up umjetnosti u samom DNA-u branda, nekonvencionalan stav Illamasque je uvijek bio u srcu njezinih kultnih proizvoda i kampanja.


10. rođendan Illamasqua slavi lansiranjem The Reign of Rock kampanje dvoznačnog naziva - „Vladavina rocka“ ili „Protresimo kraljevstvo“, limitiranu kolekciju za oči, usne i lice. Insipirirana buntovničkim duhom rock muzike, kolekcija odražava nekonvencionalan, individualan i raznovrstan stav branda prema make-upu, ljepoti i umjetnosti.

Illamasqua je izabrala britanski model Ameliu Windsor za naslovno lice lansiranja kampanje The Reign of Rock, koji njoj predstavlja prvi ugovor u kozmetici. Nedavno je postala naslovno lice Vogue Japan i Tatlera, te je svojim kraljevskim porijeklom i buntovnim stavom savršeno naslovno lice za The Reign of Rock kampanju

U kultnoj Illamasqua školi, Amelia je doživjela transformaciju u rukama Pabla Rodrigeza, Illamasqua kreativnog direktora. Snažni vizuali demonstriraju želju i mogućnost Illamasqua da krši pravila i prkosi standarde industrije ljepote.

U slavljeničkoj kolekciji osim Amelie, najsjajnije zvijezde su:

HIGHLIGHT PUDERI
Kultni zapečeni highligh puderi dolaze u 2 limitirana finiša. Frost nudi eterični sjaj kože dok Electric dodaje ultraljubičasti finiš make-upu, inspiriran pantone bojom godine.
Highlighter puderi dodaju nježan, a zdravi sjaj zahvaljujući svilenkastoj teksturi pudera – lagano naglašavaju jagodice na obrazima, kost ispod obrve i sredinu nosa. Krajnji rezultat? Svježa, sjajna koža koja daje dojam kao da je pokrivena injem. Zajedno s vodom ovaj svestran proizvod može postati metalik, bogato bojom, dugotrajno sjenilo za oči.

IKONSKI KROM PIGMENTI
Hibridna formulacija kremastog i puderastog pigmenta lagano klizi po koži ostavljajući bogato pigmentiranu, metalik i multidimenzionalnu boju. Kreirana za oči i usne, jedinstvena formula može se nanositi prstima i kistom, za nježne ali i snažne lookove. Dostupani u Audacious (ljubičastoj), Inspiring (brončanoj), Avant Garde (zlatnoj), Passionate (crvenoj) i Empowering (kositrenoj) bojama.

ELEMENTAL PALETA
Kreirana za Illamasqua 10. rođendan, Elemental paleta ima 12 jedinstvenih sjenila u kamenu. Visoko pigmentirane nijanse funkcioniraju i danju i noću, te sa 12 različitih boja odgovaraju svakom tonu kože. Jedinstvena paleta dolazi u limitiranom pakiranju.

EXPERIMENTAL PALETA
Experimentalna paleta predstavlja puni krug primarnih, sekundarnih i tercijarnih nijansi, kreirajući ultimativan alat za svladavanje teorije boja. Idealna je za sve koji žele eksperimentirati s komplementarnim i kontrastnim bojama, i izaziva ideju ljepote s atraktivnim nijansama koje privlače poglede.

VINIL GLITERI
Vinil gliteri za lice i tijelo su stvoreni za eksperimente. Visoko pigmentirane veće  čestice glitera  su stopljene u luksuzan hibridni balzam koji prijanja uz kožu, trenutačno stvarajući privlačnu dugu prelijevajućih boja. Dostupno u 6 nijansi  Blondie (zlatna), Satrdust (tamna duga), Wizzard (srebrna), Heavy Metal (kositrena) i Roxy (crvena).

B.D.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox