Pojačanje u Upravi IN2 grupe

14/05/2018

Snježana Stanković pridružila se IN2 grupi u kojoj će obnašati poziciju članice Uprave za financije (CFO), izvjestili su iz kompanije.


Nova članica Uprave za financije će biti zadužena za područja financija, računovodstva, kontrolinga, nabave i logistike ove softverske grupacije. U IN2 dolazi iz IT tvrtke S&T Hrvatska u kojoj je proteklih deset godina bila na poziciji prokuristice i direktorice financija.

Od prethodnih pozicija vrijedi istaknuti i 10 godina iskustva na revizorskim poslovima u konzultantskoj kući PricewaterhouseCoopers.

Snježanino prethodno iskustvo upravljanja financijama, računovodstvom i kontrolingom u tvrtki stranih vlasnika, pomoći će nam da što brže završimo aktivnosti financijske integracije s kojima smo započeli nakon što je IN2 grupu u siječnju preuzela kanadska korporacija Constellation Software. Vjerujem kako ćemo uz njezinu pomoć uspješno ostvariti naše poslovne ciljeve i osnažiti poziciju IN2 kao jednog od regionalnih lidera u industriji softvera“ izjavila je Katarina Šiber Makar, predsjednica Uprave IN2.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox