Osjetite božićnu čaroliju u Avenue Mallu Zagreb i Osijek

09/12/2011

Avenue Mall Zagreb i Osijek ove godine povodom nadolazećih blagdana zabavljaju i nagrađuju posjetitelje na poseban način. U nagradnoj igri najsretnijeg posjetitelja zagrebačkog i osječkog Avenue Malla očekuje genijalni gradski šminker – nova Toyota Yaris!

Vrhunac božićne čarolije su besplatni božićni koncerti Marka Tolje i pjevačice svjetskog glasa, Lee Dekleve koji će osječkoj i zagrebačkoj publici Avenue Mall darovati 18. i 22. prosinca. Avenue Mall Zagreb i Osijek pripremili su i brojna druga iznenađenja koja će osvojiti mnoge posjetitelje u najljepšem dijelu godine.

Novi brandovi

Od 7. do 23. prosinca, klince i klinceze očekuje Djed Božićnjak koji će poslušati sve njihove želje i one najslađe – ostvariti. Dok se vaši mališani zabavljaju, a vi uživate u božićnoj kupovini, svoje želje šapnite Djedu Božićnjaku i ubacite ih u magičnu kutiju jer - možda se upravo vaša želja ostvari. Filmoljupcima će se želje zasigurno ostvariti jer Avenue Mall poklanja 1.500 besplatnih kino ulaznica. 

No, tu nije kraj božićnim čarolijama jer u Zagrebu vas očekuju i novootvorene trgovine – Ulla Popken i Pimkie, a tokom prosinca i ABC kids.

Avenue Beauty salon 

Avenue Mall Osijek će sve posjetitelje tijekom prosinca besplatno fotografirati s Djedom Božićnjakom. Uz to, Osječane očekuje i Božićni sajam te posebno iznenađenje – besplatni Avenue Beauty salon za posjetitelje! Naime, Avenue Mall Osijek je po prvi puta u Hrvatskoj otvorio besplatni beauty salon na više od 200 kvadrata namijenjen svim kupcima koji za blagdane žele biti najljepši. (PS/JK)

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox