1. Sajam ženskog poduzetništva Jugoistočne Europe

U Dubrovniku će se 4. travnja održati izuzetno važan događaj s ciljem postizanja rodne ravnopravnosti u poduzetništvu i rješavanja društvenih i ekonomskih problema koji utječu na gospodarstvo na državnoj i regionalnoj razini.Riječ je o 1. Sajmu ženskog poduzetništva Jugoistočne Europe, koji organizira Gender Task Force (GTF) u okviru Svjetskog skupa međunarodne udruge poslovnih žena FCEM, u suradnji s HGK Dubrovačko – neretvanske županije i Udruga poslovnih žena KRUG.

Sajam će se održati 04. travnja 2014. u Hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku. Na Sajmu će sudjelovati više od 100 sudionika, među kojima su žene poduzetnice, predstavnici udruga poslovnih žena i gospodarskih komora iz 9 zemalja uključenih u ovaj projekt (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Moldavija, Srbija i Turska), a sudjelovat će i predstavnici iz Bugarske.

Sajam je dio trogodišnjeg regionalnog projekta “Žensko Poduzetništvo: Motor za stvaranje radnih mjesta u Jugoistočnoj Europi” koji provodi GTF, a financiran je od strane Švedske razvojne agencije (SIDA), s ciljem promoviranja najboljih praksi u ženskom poduzetništvu u skladu s europskim Zakonom o malom poduzetništvu i izgradnje nacionalnih i regionalnih ženskih poduzetničkih mreža i udruženja. PS/S.P.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

               

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox