10. Mystery shopping dan

Već nekoliko godina za redom, Heraklea uspješno organizira dan posvećen kvaliteti usluge te posebnu pažnju posvećuje unapređenju iste u različitim sektorima poslovanja. Jubilarni mystery shopping dan odvija pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i Ministarstva gospodarstva te Hrvatske gospodarske komore. Prvi dan bit će posvećen kvaliteti usluge u automobilskom i financijskom sektoru i održat će se 16. travnja u hotelu Antunović u Zagrebu.

 Zanimljivi i stručni predavači govorit će o trendovima vezanim uz unapređenje poslovanja i kvalitete odnosa s korisnicima u bankama i osiguravajućim kućama, mogućnostima kako mjeriti i unaprijediti rad djelatnika u automobilskoj industriji te će se na okruglom stolu okupiti imena poznatih automobilskih kuća kako bi razmijenili i iznijeli svoja iskustva.

Drugi dan, zajedno s partnerom projekta, Maistrom, pažnja će biti usmjerena na nove trendove poslovanja u turizmu. Događaj će se odvijati u Rovinju u hotelu Lone 17. travnja.

  Iskusni govornici iz privatnog i javnog turističkog sektora podijelit će sa sudionicima nove metode koje koriste u svom poslovanju. Govorit će se o iskustvima unapređenja kvalitete usluge na razini županije i otoka ali i na razini hotelijera. Premijerno će se prezentirati rezultati istraživanja Tajni gost provedenog u sezoni 2013 godine.

Oba dana imaju za cilj dati sudionicima razne primjere uspješnih metoda za unapređenje poslovanja i dosezanja visoke razine kvalitete usluge koje zahtjeva današnji kupac i današnji gost. Sudionici će prisustvovati i godišnjoj dodjeli nagrade za posvećenost kvaliteti usluge.

Dodatna vrijednost za sve sudionike: 

Speeddating networking – organizirano 45minutno upoznavanje sudionika s ciljem stjecanja novih korisnih kontakata u poslovnom svijetu

Edukativne radionice – korisne interaktivne radionice za sudionike s vrlo atraktivnim temama renomiranih edukacijskih kuća Ramiro, Ciceron, Radilica

 

Susret je namijenjen svima koji žele naučiti kako mogu postići zavidne rezultate, a pritom doprinijeti općem rastu kvalitete usluge u Hrvatskoj. Predavači dolaze iz navedenih djelatnosti, uz stručna predavanja Instituta za turizam i Hrvatske turističke zajednice. PS/S.P.

Program: 

http://www.heraklea.hr/10-mystery-shopping-dan-2014/

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox