30.000-ti korisnik pridružio se PANTHEON zajednici

Datalab, jedna od najvećih i najuspješnijih regionalnih IT tvrtki za razvoj poslovne informatike, dobila je krajem veljače 30.000-tog PANTHEON korisnika.

 

PANTHEON je poslovno-informacijski sustav koji pruža potpunu kontrolu nad svim poslovnim procesima u poduzeću. Rješenja su prilagođena potrebama korisnika i omogućavaju optimizaciju poslovanja u svakom poduzeću, ne gledajući na njegovu veličinu ili djelatnost.

„'97. startali smo s idejom kako moramo srednjim i malim poduzećima pružiti alat kojim bi kvalitetno konkurirali velikima. Izuzetno me veseli činjenica da je ta naša zamisao zaživjela i danas dobila 30.000-itog korisnika“, rekao je ovom prigodom Andrej Mertelj, izvršni direktor Datalab Tehnologije d.d.

Na to se nadovezao Tihomir Stričević, izvršni direktor Datalab Tehnologije Hrvatska rekavši: „30.000-ti korisnik PANTHEON-a dokaz je kako Datalabova strategija dobro funkcionira i na današnjem izuzetno kompetitivnom tržištu. Predanost zajedničkom cilju - konstantnom unapređenju poslovanja - nosi nam i daljnji zajednički rast. Svim korisnicima i poslovnim partnerima zahvaljujemo na povjerenju“. (PS)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox