7. Event klub - Kako organizirati sajam?

Event klub njegova je začetnica i organizatorica Ana Rakić zamislila kao kreativni sastanak organizatora evenata, manifestacija i kongresa na kojemu kroz praktične radionice i priče profesionalnci razmjenjuju iskustva. Njegovo sedmo izdanje održat će se 24. veljače u  Auditoriumu tvornice Kraš, a tema mu je Kako organizirati sajam?.Posao planiranja evenata se uvukao u radne zadatake osoba u marketing odjelima, odjelima za ljudske potencijale, produkt managera, poslovnih tajnica, voditelja ureda pa čak i direktora. Ove osobe nisu imale prilike educirati se za ovaj posao, iskustvo se ne navodi u CV-u niti se ovi zadaci navode u opisu radnog mjesta. Ali ga svi obavljaju. Uspjeh event planera se tako bazira na prethodnom iskustvu, količini slobodnog vremena i osobnim afinitetima. I svima im je zajedničko da taj posao obavljaju uz svoj redovni posao.

Predstavljamo vam organizatore jednog "pravog" međunarodnog turističkog sajma Place2go i jednog virtualnog sajma Dana karijera.

Naši gosti će biti direktorica i začetnica međunarodnog turističkog sajma Place2go Damjana Domanovac i Jurica Šarčević s portala Moj posao. Oni će nam dati odgovore na pitanja o  ideji pokretanja sajma, tehničkim zahtjevima koji se postavljaju pred organizatora te specifičnostima svakog od njih. Kako osmisliti, organizirati i promovirati svoj sajam te privući goste, izlagače i sponzore. 

Ukoliko imate pitanja za naše sugovornike na koja svakako želite odgovor, pitanja nam pošaljite unaprijed ili ih postavite uživo našim gostima na druženju poslije prvog dijela programa.

Više na www.event-klub.com


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox