Afterwork sa Srićom - Upravljanje konfliktima - stvaranje pozitivne organizacijske kulture

Nastavlja se ciklus motivacijskih predavanja prof. dr. Velimira SrićeAfterwork sa Srićom“ s temom Upravljanje konfliktima - stvaranje pozitivne organizacijske kulture. 

 

Konflikti su dio svakodnevnog života. Oni su prirodno povremeno stanje međuljudskih odnosa u svakom sustavu. Nema poduzeća, timova ili radnih grupa koje mogu izbjeći sukobe ili nesuglasice među članovima...

Prof. Srića će u svom predavanju govoriti kako nastaju konflikti i kako prepoznati njihove uzroke, koji su to konsturktivni, a koji destruktivni konflikti, kako različito pristupiti konfliktnim situacijama, koje su najučinkovitije strategije rješavanja konflikata, kako stvoriti pozitivnu organizacijsku kulturu koja je odraz vrijednosti u koje kompanija i zaposlenici vjeruju i koje zastupaju.

Predavanje će se održati u srijedu, 11.6.2014. od 18 do 20 sati u KRAŠ Auditoriumu, Ravnice bb, Zagreb. Cijena predavanja je 200 kn (+PDV). Sve informacije možete dobiti na http://www.velimirsrica.com/afterwork-sa-sricom.aspx PS/S.P.

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox