Agrokor: Nemamo saznanja da smo predmetom istrage

Agrokor je sinoć reagirao na navode koji su objavljeni u članku Večernjeg lista, a prema kojem su osobe iz vodstva te tvrtke među imenima za koje je policijski USKOK imao otvorene zahtjeve za izlist telefonskih poziva.

Iz Agrokora su poručili kako nemaju nikakvih saznanja o tome da je kompanija predmet istrage. Mi nemamo saznanja da smo predmetom istrage. Upućujemo vas da odgovor potražite kod nadležnih organa, kratko je Hini izjavila Anja Linić, direktorica Ureda za odnose s javnošću Agrokora, piše poslovni.hr

I ministar unutarnjih poslovan Ranko Ostojić odbacio je jučerašnje navode objavljene u Večernjem listu rekavši kako na temelju analize svih izvješća dobivenih od policije odgovorno tvrdi da policajci nisu napravili nikakvu zlouporabu, te da kao ministar stoji iza zakonitog rada policije.

Podsjetimo Večernji list jučer je objavio tekst u kojem se tvrdi da je policija pod političkim vodstvom ministra Ranka Ostojića zloupotrijebila sustav tajnog prikupljanja podataka i uhodila više osoba iz vrha Sigurnosno obavještajne agencije, te više ključnih ljudi iz Agrokora. (HT)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox