Agrolaguna postala članicom Vinistre

U nazočnosti predsjednika Uprave Agrokora Ivice Todorića danas je Agrolaguna potpisala pristupnicu i time postala 119. članicom Vinistre, udruge vinara i vinograda Istre. Potpisivanje pristupnice je značajan iskorak prema novim izazovima. Istra je dosad najviše napravila u brendiranju vina, a sada možemo zajedno učiniti još više, rekao je Todorić.

 

Predsjednik Uprave Agrolagune Goran Kramarić ocijenio je kako članstvo u Vinistri otvara Agrolaguni nove mogućnosti suradnje u znanstvenim istraživanjima, zajedničkim nastupima na izvoznim tržištima, reaktiviranju vinskih cesta i dodatnim sadržajima u ponudi vinskog turizma.

Zajedno možemo dati veći doprinos jačanju sinergije vinarstva i turizma u Istri, kazao je Kramarić s čime se složio i predsjednik Vinistre Ivica Matošević.

Svečanosti u Agrolaguninom podrumu prisustvovao je i istarski župan Ivan Jakovčić ocjenivši kako se u Istri u posljednjih 20 godina dogodila mala vinska revolucija. Potpisivanje sporazuma upriličeno je dan prije početka najznačajnije vinske manifestacije u Hrvatskoj, 18. izložbe vina Vinistra koja će u petak biti otvorena u porečkoj sportskoj dvorani Žatika. (Hina/MJ)

 

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox