Air France i KLM produljuju rokove za promjenu rezervacija

Od početka krize izazvane virusom COVID, Air France i KLM čine sve što je moguće kako bi pomogli svojim putnicima i omogućili im da mirno i sa sigurnošću planiraju svoja putovanja. Korisnici Air Francea i KLM -a mogu promijeniti svoju rezervaciju ili dobiti povrat novca bez troškova i bez dokaza do dana polaska.


Ova politika rezervacija vrijedila je za putovanja do  31. prosinca 2021., no ove komercijalne mjere sada su produljene do 31. ožujka 2022. godine.

Kao rezultat toga, korisnici, koji imaju zrakoplovne karte Air France ili KLM koje vrijede za putovanja do 31. ožujka 2022., moći će:

- promijeniti svoju rezervaciju bez ikakvih troškova, uz mogućnost promjene datuma i/ili odredišta karte bez obzira na uvjete karte.

- zatražiti potpuni povrat novca.

Ako uvjeti karte ne dopuštaju povrat novca, bit će izdat kreditni vaučer na period od godinu dana, čiji se povrat može zatražiti u bilo kojem trenutku. Ove se mjere primjenjuju do dana polaska prvog leta.

Korisnici koji su rezervirali let izravno s Air Franceom ili KLM -om mogu promijeniti rezervaciju ili zatražiti povrat online, na adresi airfrance.com / klm.com ili putem centara za odnose s korisnicima.

Korisnici koji su izvršili rezervaciju putem turističkog agenta pozvani su da kontaktiraju svoje prodajno mjesto.

Svi detalji ovih komercijalnih mjera dostupni su na svim prodajnim mjestima Air France -a / KLM -a i mogu se pogledati na internet stranicama airfrance.com / klm.com. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox