AKADEMIJA POSLOVNOG SAVJETNIKA: Menadžeri i poduzetnici, znate li kako svoju tvrtku pripremiti za izradu godišnjih poreznih i financijskih izvještaja

Zagreb, hotele Westin, 19.12.2012.

VIŠE OD 150 VAŠIH KOLEGA POTVRDILO JE SVOJ DOLAZAK!

Bliži se kraj godine, poslovni i financijsk računi tvrtki privode se kraju. Znate li kako se pripremiti za izradu godišnjih poreznih i financijskih izvještaja? Znate li koje su predviđene kazne ako poslovanje svoje tvrtke ne pripremite u skladu sa Zakonom i propisima?

U sklopu Akademije Poslovog savjetnika i mjesečnika Računovodstvo i porezi u praksi (RiPup) za direktore i vlasnike tvrtki, poduzetnike, obrtnike, računovođe, financijske menadžere, porezne i poslovne konzultante organiziramo još jedan u nizu seminara s ciljem unapređenja Vašeg poslovanja i konkretne pomoći za rješavanje Vaših izazova. Poseban dio bit će posvećen samo odgovorima na Vaše konkretna pitanja.

Unesite u svoj kalendar datum 19.12.2012. i dođite u 9.30. zagrebački hotel Westin, na zadnji kat.

Iz programa seminara izdvajamo:

1. Koje su novine u oporezivanju dohotka (paušalno oporezivanje dohotka od samostalne djelatnosi u 2013,; oporezivanje dividendi i udjela u dobiti)

2. PDV (specifični slučajevi kod sastavljanja PDV-k; mogućnost izlaska iz sustava PDV- u slučaju isporuka ispod 230.000 kn; novine u obračunu PDV-a od 1.1.2013.)

3. Prijava poreza na dobit (novine u sastavljanju PD obrasca; pojašnjenja pojedinih specifičnih pozicija u PD obrascu)

4. Pripremne radnje za sastavljanje godišnjih financijskih izvještaja (godišnji popis; specifičnosti određenih knjiženja; specifičnosti kod sastavljanja godišnjih financijskh izvještaja za 2012.)

5. Odgovori na pitanja sudionika

Predavači su vrhunski stručnjaci iz prakse, specijalisti za gore navedeno područje, savjetnici časopisa Računovodstvo i porezi u praksi i Poslovni savjetnik.

Cijena ovog seminara iznosi 295,00 kn (pdv 25% uračunat).Svoju prijavnicu možete poslati na pretplata@ripup.hr ili se možete prijaviti putem telefona na 01/49 21 737 ili pute faxa. 01/48 36 099. U cijenu seminara uračunato je predavanje, materijal za pisanje i kava.

Vidimo se!

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox