AKD recertificiran prema PCI normi

AKD je završio recertifikacijski ciklus prema zahtjevima PCI Card Production and Provisioning (PCI CPP) standarda koji je preduvjet za izradu platnih kartica prema pravilima kartičnih shema Mastercard, Visa i Discover Diners.


Ovim certifikatom AKD potvrđuje svojim klijentima iz fintech i bankarskog sektora najvišu razinu sigurnosti u poslovnim procesima pripreme podataka (Data Preparation), personalizacije platnih kartica i PIN-ova te sigurnu distribuciju navedenih proizvoda.

Zahtjevi logičke i fizičke sigurnosti, dedicirane fizičke i logičke komunikacijske i serverske infrastrukture, propisani obvezni kriptografski mehanizmi za zaštitu osobnih podataka, te zahtjevi za kontinuiranim poboljšanjima i ove godine su detaljno auditirani te je potvrđena izrazito visoka razina IT sigurnosti AKD-a u ovom segmentu – izjavio je Jure Sertić, glavni direktor AKD-a.

Ovim certifikatima AKD je još jednom potvrdio da je kao jedini komercijalni neovisni personalizacijski centar za Mastercard, Visa i Diners Discover kartice na našem području najpoželjniji izbor za sve financijske institucije kojima je sigurnost upravljanja osobnim podacima klijenata, kao i kvaliteta kartičnih proizvoda i PIN-ova od iznimne važnosti. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox