Ambienta po 41. put otvara svoja vrata

Već tradicionalan sajam AMBIENTA najvažnije je mjesto susreta proizvođača i trgovaca namještajem, poslovnih ljudi, stručnjaka i medija - mjesto cjelokupne ponude i potražnje, pa uz poslovni ima i snažan promotivni utjecaj. Ove godine održat će se po 41. put i okupiti sve vodeće tvrtke iz drvno-prerađivačke industrije i industrije namještaja.

Jedan od najuspješnijih i atraktivnijih sajmova namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije i vodeći u ovom dijelu Europe. Ove godine održava se 41. put od 15. do 19. listopada, a da bi zadovoljavio sve potrebe na tržištu ovogodišnja AMBIENTA će se odvijati u tri segmenta:
- INDUSTRIJA izložbeni prostor namijenjen izlagačima, proizvođačima i trgovcima za predstavljanje noviteta
- DIZAJN izložbeni prostor namijenjen dizajnerima i grupama dizajnera za predstavljanje nerealiziranih produkata i projekata. Izložbe obrazovnih i kulturnih institucija
- OUTLET atraktivan, minimalistički uređen izložben prostor namijenjen izlagačima, proizvođačima i trgovcima. Prilika za ponudu vlastitog asortimana po sniženim cijenama ciljanim posjetiteljima

Prema anketama u posljednjih pet godina domaća drvno prerađivačka industrija i industrija namještaja smatra AMBIENTU izuzetno značajnim poslovnim događajem godine. Sudjelovanje na AMBIENTI za svakog je poduzetnika izuzetna poslovna prilika i važno je mjesto susreta proizvođača i trgovaca namještajem, poslovnih ljudi, stručnjaka i medija - mjesto cjelokupne ponude i potražnje, pa uz poslovni ima i snažan promotivni utjecaj.

Predstavlja poslovni izazov i nezaobilazni marketinški alat koje predstavnici industrije namještaja i drvno-prerađivačke industrije ne propuštaju. Već dugi niz godina pored hrvatskog tržišta značajna i za tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, te za talijansko, poljsko, mađarsko, austrijsko i njemačko tržište.

Na ovogodišnjoj AMBIENTI ugledni stručnjaci i znanstvenici prenijet će svoja iskustva i znanja sudionicima stručnih skupova koje organizira Zagrebački velesajam u suradnji sa Šumarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskim drvnim klasterom.(PS/LP)

Više o sajmu na www.zv.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox