Ankica Lepej planira štrajkom glađu Vladu natjerati na ostavku

Želja za ostavkom Vlade kod građana jača svaki dan, pokazuju to sve veći antivladini prosvjedi. No, pokazuje to i svima dobro poznata „zviždačica“ Ankica Lepej, koja najavljuje i štrajk glađu kako bi Vladu Jadranke Kosor natjerala na ostavku, piše novilist.hr.

 

Ankica Lepej prije 13 je godina javnosti otkrila stanje bankovnih računa obitelji Tuđman, nakon čega je dobila otkaz zbog otkrivanja poslovne tajne. Svih tih godina kasnije, sada je ponovo u središtu zbivanja. Na svom je Facebook profilu najavila da će, ako Vlada dotad ne da ostavku 19. ožujka započeti štrajk glađu.

Premda je rekla da dotad ne želi medijsku pozornost, dodala je da je to isključivo njen osobni čin te da je štrajk glađu jedino sredstvo kojim se ona može boriti.

Rekla je i da joj štrajk glađu neće biti problem jer je navikla na gladovanje te da osobno nema nikakvog drugog načina da se prekinu „ova agonija i grč“. Sada čekamo potez Vlade, pa ako ju već prosvjednici i nezaposleni nisu natjerali na ostavku, možda uspije ova žena. (MJ)

 

Izvor: www.novilist.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox