Arena Sport od 29. ožujka u ponudi A1 Hrvatska

Programi u sastavu medijske grupacije Arena Channels Group od 29. ožujka bit će dostupni svim korisnicima A1 TV usluga što, uzevši u obzir da se radi o ponajboljim i najkvalitetnijim sportskim sadržajima, poput 1. HNL, Lige prvaka i Europa Lige znači i velike promjene na hrvatskom TV tržištu. 


Arena Sport ekskluzivni je nositelj prava u regiji za najkvalitetniji sportski sadržaj i samo na programima ove medijske kuće gledatelji će moći uživati u nogometnim utakmicama 1. HNL, Lige prvaka i Europa Lige, talijanske Serie A, francuske Ligue 1, najkvalitetnijem svjetskom i regionalnom košarkaškom sadržaju kroz televizijsko praćenje natjecanja u NBA i ABA ligama.

Kanali Arena Channels Group već su bili prisutni na tržištu Republike Hrvatske, ali će nakon službeno potvrđene suradnje s operatorom A1 Hrvatska prisutnost Arena Sport kanala biti moguća za gotovo sve korisnike PayTV usluga. Tako će od 29. ožujka ljubitelji sporta na A1 TV platformama imati priliku uživati u šest Arena Sport kanala te specijaliziranom programu posvećenom borilačkim vještinama na kanalu Arena Fight. Osim premium sportskog programa, Arena Channels Group domaćim korisnicima donosi i tri glazbena kanala iz Toxic grupacije.

Uz to, samo nekoliko mjeseci kasnije, točnije 1. srpnja ove godine, ponuda će biti još bogatija jer će svi korisnici A1 Hrvatska u svom paketu imati još četiri dodatna kanala, Arena Sport 7 – 10.

Majstorije Dončića, Bogdanovića, Šarića te virtuozne nastupe Mandžukića, Rebića, Perišića, Brozovića i mnogih drugih, kao i rasplet neizvjesnih završnica 1. HNL, Lige prvaka i Europa lige korisnici A1 TV-a moći će uživo pratiti tijekom tekuće natjecateljske sezone. Od iduće sezone na kanale Arena Sporta stižu i Luka Modrić i Ivan Rakitić. Arena Sport otkupila je i ekskluzivna prava na prijenos španjolske La Lige kao i na prijenose novog europskog natjecanja – UEFA Europa Conference League gdje se očekuju zapaženi nastupi hrvatskih klubova.

Nacionalna nogometna natjecanja u zemljama regije, najbolji europski rukomet, odbojka i vaterpolo stanuju na adresi Arena Sport TV kanala. Tako je ova medijska kuća politikom okrupnjavanja atraktivnih sportskih natjecanja u 2021. izrasla u najvećeg agregatora premium sportskog sadržaja u regiji te postala pružatelj najtraženijih i najgledanijih sportskih događaja. A upravo će krajnji korisnici – domaći zaljubljenici u sport - imati najviše koristi od sklapanja ovakvog ugovora jer napokon će na jednom mjestu moći pratiti najznačajnije svjetske sportske događaje. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox