ArhiBau 2023. otvoren za posjetitelje!

Posjetite ArhiBau.hr 2023 najveći regionalni sajam arhitekture i graditeljstva koje je danas svečano otvoren na Zagrebačkom velesajmu.  U svom trećem izdanju, ArhiBau nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja.


Ovogodišnji sajam održava se istovremeno sa sajmovima Ambienta, Art Zagreb, Hotel&Gastroteh te festivalom Zagreb Design Week, a najbolje od svega je da posjetitelji s jednom jedinstvenom ulaznicom imaju pristup svim ovim događanjima.

Tijekom narednih 6 dana, na impresivnoj površini od 18.000 m2 raspoređenoj u 8 paviljona, posjetitelje očekuju najnovije inovacije iz svijeta arhitekture, graditeljstva, namještaja i unutarnjeg uređenja, dizajna, umjetnosti i HoReCa sektora. Od 27.9. do 1.10. paviljoni su otvoreni za javnost od 11 do 20 sati, a svaki dan posjetitelji će moći uživati i u bogatom festivalskom programu na vanjskom prostoru koji traje do ponoći.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Zagrebačkog velesajma (7€ dnevna, 15€ dnevna obiteljska, 25€ festivalska, 4€ umirovljenička, 4€ grupna, a za djecu do 10 godina ulaz je besplatan).

Uz renomiranu izlagačku postavu, posjetitelji će na sajmu imati priliku pronaći inspiraciju za vlastite projekte gradnje, preuređenja ili renovacije, upoznati proizvođače građevinskih materijala i izvođače radova, saznati sve o najsuvremenijim građevinskim materijalima iz sektora održive gradnje, kao i ostvariti sajamske popuste te sudjelovati na prezentacijama.

Također, putem posebne platforme za umrežavanje kojoj možete pristupiti putem web stranice – B2B, posjetitelji mogu ugovoriti poslovan sastanak sa svim izlagačima na sajmu, dobiti interesantne uvide i preporuke, kao i osvježiti svoje znanje o najnovijim tehnologijama kroz korisne stručne prezentacije.

U sklopu sajma održat će se brojne stručne prezentacije, a tema ovogodišnje konferencije “Prostor budućnosti - budućnost prostora” postavlja pitanje kako će se prostori razvijati kako bi zadovoljili potrebe dinamičnog i promjenjivog svijeta. Konferencija počinje 27.rujna i traje do 29. rujna 2023. godine, a ugostit će vodeće svjetske i domaće arhitekte, građevinare urbaniste, javnu upravu i druge stručnjake koji će uz prezentaciju brojnih projekata, raspravljati o ulozi arhitekture i graditeljstva u oblikovanju životnih i radnih prostora budućnosti. Uz gigante industrije poput Atelier Ten, Rintala Eggertsson Architects, raumlaborberlin, ROTOR COLLECTIVE te čitav niz niz uglednih hrvatskih ureda i arhitekata, SANGRAD+AVP, NFO, SKROZ, POPARH, NEKOLIKO, BRP arhitekti i autorski tim projekta Moje mjesto pod Suncem, ovo je događaj koji ne želite propustiti.

Uz konferenciju, sajam donosi i bogat program koji uključuje tehničke prezentacije izlagača, 4 izložbe studentskih i stručnih udruženja, nagradne igre, te brojne interaktivne radionice za posjetitelje.

Uz sve navedeno posjetitelji mogu svakodnevno uživati u večernjem zabavnom programu koji traje do ponoći, od čega ističemo koncert grupe Auf Wiedersehen u četvrtak 28. rujna s početkom u 20 sati, zatim koncert grupe Denis & Denis u petak 29. rujna s početkom u 20 sati i koncert grupe Porto Morto u subotu 30. rujna s početkom u 20 sati. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox