Audi Q3 – vrhunski SUV kompaktnog oblika

Novi Audi Q3 vrhunski je SUV kompaktnog oblika. Ovaj pravi Audi postavlja standarde na svim područjima inženjeringa – od svoje karoserije, preko pogonskih agregata i šasije pa sve do najnaprednijih sustava za pomoć u vožnji i multimedijalnih sustava. Audi Q3 svestran je i vjeran suputnik u svakodnevnom životu – urbanog karaktera.Dizajn vozila Q3 klasičan je Audi dizajn: njegov dizajn nalik na coupe jedinstven je takve vrste u klasi SUV vozila i simbolizira sportski karakter. Upadljiva svjetla posebno se ističu, a nakošeno stražnje staklo dodatno naglašava sportski izgled vozila Audi Q3.

Zahvaljujući laganom dizajnu, osnovna verzija vozila Audi Q3 teži manje od 1.500 kilograma. Poklopac motora i područje vrata prtljažnika, na kojem se nalaze stražnja svjetla, napravljeni su od aluminija; siguran i čvrst putnički prostor napravljen je od ultra snažnih čeličnih ploča. Mali koeficijent vuče od samo 0,32 također značajno smanjuje potrošnju goriva.

Unutrašnjost najnovijeg Audi modela vrlo je prostrana; može se pohvaliti vrhunskom ergonomijom uz uzoritu kvalitetu izrade. Kad je u pitanju vanjština, kupci imaju mogućnost na različite načine izraziti svoj osobni stil: Audi nudi velik izbor boja i opcija. Prtljažni prostor ima zapremninu od 460 do 1.365 litara – idealan za sportske aktivnosti i razonodu. (PS/JK)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox