Austrijska pošta imenuje Martinu Marojević i Marka Jelenca za nove generalne direktore Overseas Express-a

S ponosom vas obavještavamo o velikim promjenama u našoj tvrtki Overseas Express. Nakon dugogodišnjeg predanog rada i posvećenosti, naš sadašnji generalni direktor, gospodin Gregor Hueber, prenosi vodstvo tvrtke u kompetentne ruke kako bi zajedno kročili u budućnost.


Imenovanjem gospođe Martine Marojević, koja je do sada obnašala funkciju direktorice financija i gospodina Marka Jelenca, koji je obavljao ključnu i zahtjevnu ulogu direktora prodaje i marketinga, uvodimo novo vodstvo koje će biti ključno za postizanje novih poslovnih uspjeha. Gospodin Jelenc i gospođa Marojević su stručnjaci s bogatim iskustvom u svojim područjima rada, a njihova duboka predanost našoj tvrtki i dosadašnji rezultati jamče da će njihovo liderstvo doprinijeti daljnjem rastu i razvoju Overseas Express-a.

Ove promjene u upravljanju označavaju novu eru za našu tvrtku. S novim liderima dolazi i novi smjer, a s njim i svježi pogledi na tržište. Naš cilj je još bolje i kvalitetnije udovoljiti zahtjevima tržišta kako bismo ostali konkurentni i pružili najbolju uslugu u industriji. Očekujte inovativne pristupe, poboljšanu suradnju i još veću posvećenost našeg tima kako bismo zajedno izgradili svijetlu budućnost za Overseas Express.

Želimo zahvaliti našim klijentima na njihovom povjerenju i podršci. Vjerujemo da ćemo zajedno postići izvanredne rezultate i očekivana dostignuća. Veselimo se novim poslovnim odlukama za uspješne rezultate i suradnji s vama. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox