Badel 1862 dobio kadrovsko pojačanje

Badel 1862 najveći i najstariji proizvođač vina i alkoholnih pića u Hrvatskoj doveo je još dva  kadrovska pojačanja, Tatjanu Gerić Podravac i Barbaru Županić.

Nova pojačanja vezana su i na zahtjevne potrebe koje pred Badel 1862 donosi skori ulazak Hrvatske u EU i potpisivanje joint venture Ugovora s kineskim partnerom o izvozu i distribuciji vina i jakih alkoholnih pića u Kinu.

Tatjana Gerić Podravac u Badelu 1862 bit će odgovorna za definiranje strategije poslovanja marketinga i inovacije proizvoda te strateški razvoj proizvoda i brandova iz proizvodnog portfelja Badela, kao i jačanje njihove tržišne pozicije na domaćem i inozemnom tržištu. Između ostalog, Tatjana će biti zadužena i za Marketinški razvoj Badelovih principala koji su lideri u svojim kategorijama na svjetskoj razini.
Tatjana dolazi sa pozicije direktora prodaje Makarta, a svoje višegodišnje menadžersko iskustvo stjecala je u respektabilnim kompanijama kao što su T-Mobile, Konzum i Atlantic Trade. Prije Makarta je bila na poziciji Direktora sektora prodaje privatnim korisnicima u T-Mobileu odgovorna za razvoj, unaprjeđenje i upravljanje prodajom i prodajnim procesima, osmišljavanju i provedbi prodajne strategije, kao i za predviđanje i upravljanje rizicima.

Barbara Županić imenovana je direktoricom Nabave i logistike Badela 1862, s osnovnim zadatkom racionalizacije nabave i logistike, kao i uspostavljanja što kvalitetnijih odnosa s dobavljačima. U Badelu 1862 zapošljava se početkom 2008. godine Badelovom akvizicijom Eurobeva d.o.o. (Lura pića d.d.) u Domaćoj prodaji na poziciji Voditeljice prodaje ključnih kupaca. Krajem 2009. godine promovirana je na poziciju Rukovoditeljice prodaje Ključnih Kupaca na kojoj je radila do sada. (PS/JH)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox