Badel 1862 osvaja vrijedne nagrade za rakije i likere u Londonu

Badel Borovnica srebrna Premium Korlat Loza Barrique brončana na najprestižnijim natjecanju jakih alkoholnih pića u svijetu - International Wine and Spirit Competition (IWSC) 2013.International Wine and Spirit Competition (IWSC) smatra se najprestižnijim natjecanjem ovog tipa u svijetu, a proizvodi Badela 1862 su na ovogodišnjem 44-tom izdanju u Londonu još jednom potvrdili svoju kvalitetu. Kod ovakvih natjecanja, specijalizirani žiri na slijepo, ocjenjuje pristigle uzorke, kojima se dodaju ostali elementi ocjenjivanja. Uz organoleptičke karakteristike, uzorci na natjecanju prolaze i laboratorijske analize.


Rakije i biljni likeri u posljednje vrijeme ponovno, konačno, zauzimaju mjesto koje im pripada, kao aperitivi ili digestivi i u najprestižnijim ugostiteljskim objektima i na najsvečanijim stolovima. Cijenjene su rakije i likeri bazirani na domaćim tradicionalnim receptima, pažljivo njegovani i zaokruženi. Pored izvornog okusa i mirisa, posebno su cijenjeni prirodno odnjegovani proizvodi bez umjetnih dodataka. Upravo dva takva proizvoda Badela 1862 izazvala su žiri u Londonu da im dodijeli prestižne nagrade.

Badel 1862 već godinama u svojem proizvodnom portfelju ima zastupljene rakije, od kojih je Badel Stara Šljivovica europski pojam za šljivovice. Najnovije iznenađenje koje dolazi iz Badela 1862 je premium Korlat Loza Barrique. Iako tek lansirana počela je privlačiti svojim bukeom žirije najvećih svjetskih natjecanja jakih alkoholnih pića, drugi puta. Njegovana je u hrastovim barrique bačvama godinu dana.

Svjetska priznanja novim proizvodima, a samim tim i Badelu 1862, velika je čast i potvrda uspješnosti razvoja novih projekata baziranim na prirodnim, tradicionalnim, načinima spravljanja. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox