Bandić na izbore ide s Ivanom Brkljačić

Na nezavisnoj listi zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića naći će se i mnoge osobe iz javnog života. Bandić će na listu uvrstiti Ivanu Brkljačić, legendu košarke Boška Božića Pepsija i glumicu Mateu Elezović, piše Jutarnji list.

Milan Bandić na izbornu listu je uvrstio poznate osobe pa će tako Matea Elezović i Boško Božić Pepsi biti na listi u šestoj izbornoj jedinici čiji je predvodnik načelnik Gradskog ureda za branitelje Miodrga Demo. Ivana Brljačić biti će na listi u drugoj izbornoj jedinici koju predvodi dogradonačelnica Jelena Pavičić Vukičević. 

Očekivano prvi na listi u prvoj izbornoj jedinici bit će gradonačelnik Milan Bandić, a sedmu će nositi načelnik gradskog ureda za financije Slako Kojić. Bandić će se kandidirati u četiri izborne jedinice, a tko će biti na njegovoj i Kojićevoj listi biti će poznato najkasnije do kraja ovog tjedna. Upitana na komentar o tome da je na izbornoj listi Ivana Brkljačić je rekla: Gradonačelnik je oduvijek pokazivao vjeru u mlade i uspješne ljude i zato mu dajem podršku. Moja je ambicija raditi za sport i upozoriti da mnogo toga u hrvatskom sportu ne funkcionira kako bi trebalo. Mislim da na ovaj način dobivam priliku učiniti mnogo toga za sportaše i razvoj hrvatskog sporta. 

Na listi vjeroučitelj i brigadir Hrvatske vojske 

Na parlamentarnim izborima Bandić računa i na glasove hrvatskih branitelja i potporu Crkve, a tome posebno doprinosi struktura ljudi koji se nalaze na listi Miodraga Deme. Za naklonost birača u Novom Zagrebu i Sisku borit će se brigadir Hrvatske vojske Hamdija Malić, vjeroučitelj Vlado Sušec te doktorica veterine Helena Cindrić iz Petrinje. Bandić kampanju vodi bez puno ulaganja i dosta skromno. Nije angažirao niti neku PR agenciju. Unatoč novim licima još nisu otkriveni aduti s kojima Bandić ide u prvoj izbornoj jedinici. 

 

 

Izvor: Jutarnji list, 8. studenog 2011.
Foto: Antonio Bronic/PIXSELL 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox