Besplatan smještaj na moru - samo ako radite u Kozmu

Preseljenja trgovaca na obalu tijekom ljetne sezone mogla bi uskoro postati sve češća praksa. Kozmo je još prošle godine svojim zaposlenicima pružio priliku da dva tjedna rade u nekoj od Kozmo trgovina na moru te sa sobom povedu obitelj ili partnera, a praksu razmijene uveli su i u Konzumu iako kod njih razmjena ne podrazumijeva plaćene troškove za obitelj.

Ove će godine pogodnost sezonskog preseljenja iskoristiti dvadesetak djelatnika Kozma, koji će se sa svojim obiteljima zaputiti prema moru gdje će raditi i odmarati, piše poslovni.hr.

U skladu sa stalnom brigom za naše zaposlenike pokrenuli smo projekt 'Povedi svoju obitelj s Kozmom na ljetovanje'. Preko naše interne komunikacije predstavili smo zaposlenicima iz kontinentalnih krajeva tu mogućnost i do sada ih se uključilo 20-ak, što je povećanje u odnosu na godinu prije kada smo krenuli s projektom, kažu u Kozmu dodajući kako su ove godine projekt proširili na više trgovina na moru i omogućili da u njega bude uključeno više djelatnika.

Ove godine djelatnici s kontinenta tako imaju prilike raditi u trgovinama na Korčuli, Murteru, Viru te u Biogradu, Vodicama i Medulinu, koje su inače otvorene cijele godine. (sh)

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox