BICRO ulaže 148,8 tisuća eura u projekt za sport i turizam

Vladina agencija za provedbu programa potpore tehnologijskom razvoju Bicro ulaže 148,8 tisuća eura u novi projekt razvoja usluga temeljenih na mobilnoj tehnologiji, o čemu je danas potpisan ugovor s nositeljem tog projekta zagrebačkom tvrtkom Recro-net.

Riječ je o ugovoru unutar programa Eureka kojim se osigurava financiranje tržišno usmjerenih razvojnih projekata međunarodne suradnje, priopćeno je iz Bicroa.

Odobrena financijska potpora čini 45 posto ukupnih troškova hrvatskog dijela navedenog projekta, dok su za ostale troškove zaduženi projektni međunarodni partneri, tvrtka OKS–Olimp d.o.o. i Univerza na Primorskem iz Slovenije.

 

Novi koncept prodaje sportskih i turističkih usluga

 

Projektom naziva "Usluge temeljene na mobilnoj tehnologiji za novi stil života uz sport i turizam" razvit će se novi koncept prodaje sportskih i turističkih usluga i modernog informacijskog sustava.

Koncept će se zasnivati na korištenju modernih informacijsko-komunikacijskih tehnologija (internet i mobilni internet) koje podržavaju provedbu novog koncepta prodaje usmjerenog na privatne korisnike.

Sustav sadržava informacije o sportskim programima i događanjima - usluge povezane s turizmom i zdravljem, omogućava korisniku rad u on-line i off-line modu, stvaranje osobnog portfelja sportskih aktivnosti, naručivanje ili rezerviranje sportske ili turističke usluge, te plaćanje putem interneta ili mobitela. (Hina)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox