Blažičko napušta HRT

Unazad dvije godine, HRT je napustilo 9 renomiranih komentatora sportskog programa, piše jutarnji.hr. Nakon 20 godina rada za nacionalnu TV kuću, Ivica Blažičko odlazi u Digitel komunikacije. Urednik Bruno Kovačević ne krije da je situacija alarmantna.

Nema drugih razloga osim bolje ponude i novog izazova. Teško mi je što napuštam HTV jer znam u kojoj je situaciji redakcija. No, kako se moj novi posao ne kosi s onim što sam radio na HTV-u, ponudio sam redakciji da im ‘uskačem’ po potrebi. Ako ću imati vremena - govori Blažičko za jutarnji.hr. Iako odlazi, ne želi ostati u lošim odnosima sa svojim bivšem poslodavcem. Nikad se ne zna.

Nova radna mjesta na HTV-u

Sada smo spali na 5-6 komentatora, a Arena Sport ih ima 18. Moramo hitno napraviti audiciju na kojoj ćemo pronaći barem troje novih ljudi. Inače, nema šanse da odradimo Olimpijske igre i Euro 2012. - ne skriva zabrinutost urednik Bruno Kovačević. U ovoj kući nitko ne vodi računa o ljudima i svi ti odlasci su pokazatelj da ljudi traže sigurnije radno mjesto - komentirao je za jutarnji.hr Drago Čosić.(mš)

 

 

 

Izvor: www.jutarnji.hr

Foto: Marko Lukunic/Vecernji list

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox