Bojan Petković novi regionalni menadžer tvrtke PlanRadar

Direktor brzorastuće softverske tvrtke PlanRadar za regiju Jugoistočne Europe, Bojan Petković imenovan je regionalnim menadžerom za istočnu Europu koja uz regiju Jugoistočne Europe uključuje i Poljsku, Rumunjsku, zemlje Baltika te središnju Aziju.


Kao regionalni menadžer za istočnu Europu, Bojan će biti odgovoran za daljnji razvoj poslovanja tvrtke i osnaživanje lokalnih timova na temelju iskustva  i poslovne strategije koja se pokazala uspješnom u regiji Jugoistočne Europe s fokusom na Hrvatsku, Sloveniji i Srbiju.

Svoje bogato poslovno iskustvo Bojan je stekao kao inženjer i direktor u geodetsko projektnom uredu gdje je radio na projektima javnih i privatnih investitora na području Jugoistočne Europe. Kao diplomirani inženjer geodezije s Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Bojan je završio MBA studij sa specijalizacijom iz poduzetništva i inovacija 2018. godine na bečkom Sveučilištu WU.

Veselim se novim izazovima i suradnji s izuzetno talentiranim timovima diljem regije istočne Europe, koji su ključ našeg poslovnog uspjeha. Unatoč globalnim izazovima, vjerujem da ćemo u 2022. godini nastaviti s prošlogodišnjim poslovnim zamahom. Cilj je do kraja ove godine povećati ukupan broj zaposlenika na 75 i utrostručiti broj klijenata s tih tržišta, izjavio je Bojan Petković, regionalni menadžer tvrtke PlanRadar za istočnu Europu.   

Također, Bojan je uz funkciju regionalnog menadžera tvrtke PlanRadar za istočnu Europu preuzeo i ulogu voditelja programa partnerstva na globalnoj razini. „Ovo je izazovan i vrlo zanimljiv zadatak. Naime, podrazumijeva rad s dugogodišnjim partnerima iz različitih područja poslovanja te razvijanje potpuno novog izvora prihoda za PlanRadar, ali i za partnere koji trebaju uvidjeti dodanu vrijednost za svoje tvrtke zahvaljujući ovom partnerstvu. Program je tek krenuo, ali planovi su veliki - cilj je imati 600 partnera do kraja ove godine koji će pomoći donijeti inovativnu tehnologiju PlanRadar u najudaljenije dijelove svijeta“, zaključio je Bojan.

Brzi rast tvrtke PlanRadar rezultat je predanosti globalnom širenju što je uključivalo predstavljanje softvera na 10 novih tržišta diljem Europe od 2020. godine do danas. Raznoliki tim tvrtke s više od 200 zaposlenika pruža usluge korisnicima na više od 20 jezika iz ureda u Zagrebu, Beču, Londonu, Amsterdamu, Parizu, Madridu, Milanu, Varšavi i Bukureštu. Sve veća prisutnost tvrtke na globalnom tržištu, odražava se kroz predanost inovacijama odnosno novim značajkama na softveru, uključujući dodavanje opcija za izradu izvještaja, integraciju u postojeće IT sustave, uvođenje BIM funkcija kao i PlanRadar Connect te nedavno predstavljana značajka za planiranje „Gantt View“. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox