Booking.com predstavlja Liviu Firth kao svoju Booking Booster ambasadoricu za 2019.

Booking.com, jedna od vodećih svjetskih digitalnih platformi za putovanja i lider u digitalnoj tehnologiji, danas predstavlja pionirku u području održivosti Liviu Firth kao ambasadoricu svog Booking Booster programa za 2019.


Kao osnivačica i kreativna direktorica inovativne tvrtke za savjetovanje o održivosti Eco-Age i osnivačica inicijative Green Carpet Challenge, Livia će imati ključnu ulogu u programu Booking Booster u 2019. pridružujući se stručnom sudačkom žiriju iz Booking.com-a kako bi zajedno otkrili koje će start up tvrtke iz područja održivog turizma dobiti stipendije iz ukupnog fonda tvrtke u iznosu od 2 milijuna eura.

„Puno putujem i obilazim svijet kako bih pronašla različite lance opskrbe i sastala se s partnerima koji izrađuju našu odjeću pa su održiva putovanja moja strast. Iz tog razloga sam počašćena što se udružujem s Booking.com-om i što imam aktivnu ulogu u Booking Booster programu“, kaže Livia. „Zaista se veselim upoznavanju nadahnjujućih poduzetnika kako bih saznala više o inovativnim načinima na koje koriste tehnologiju s ciljem  utjecanja na razvoj održivog turizma.“

„Vrlo smo zadovoljni što će se Livia pridružiti našem Booking Booster timu u 2019. i što ćemo iskoristiti njezinu jedinstvenu perspektivu u sudačkom žiriju“, kaže Gillian Tans, predsjednica uprave i CEO Booking.com-a. „Vjerujemo da putovanja mogu promijeniti ljudski život nabolje i pomoći da se zaštite i očuvaju upravo odredišta i zajednice koje nas nadahnjuju na putovanja. Livia uistinu provodi u djela ono što govori kada se radi o holističkom i sveobuhvatnom pristupu održivosti i ona je pravi model za sljedeću generaciju donositelja promjena u ovom sektoru.“

Booking.com poziva 10 društveno orijentiranih start up tvrtki iz sektora održivog turizma na trotjedni program novčane potpore u Amsterdamu u okviru programa Booking Booster 2019. koji počinje u travnju. Program se sastoji od niza predavanja, praktičnih radionica i obuke, a završava proglašenjem dobitnika 500 tisuća eura u svrhu potpore sljedeće faze predviđenog rasta start up tvrtki koje sudjeluju u programu. Sve start up tvrtke također će ostvariti godišnju potporu u obliku mentorstva i obuke koju će pružati stručnjaci Booking.com-a te će imati priliku i mogućnost rada s Booking.com-om na potencijalnim inovativnim inicijativama kako bi se ubrzao njihov budući rast.

Pružajući pomoć putnicima da istraže i iskuse više od 145.000 jedinstvenih odredišta diljem svijeta, Booking.com također želi pridonijeti kontinuiranoj održivosti tih odredišta kako bi u njima mogle uživati i buduće generacije. Booking Booster Program jedan je od programa Booking.com-a uz interne programe za volontere, Booking Cares Fund i Booking Cares Labs, u kojima se zaposlenici povezuju s lokalnim organizacijama te zajedno rade na projektima kako bi poboljšali odredišta diljem svijeta. Te inicijative zajedno tvore i dodatno proširuju Booking.com-ovu predanost da ostvari pozitivan učinak na globalni turizam. Više informacija o nadolazećim programima i prilikama potražite na internetskoj stranici programa Booking Cares.

Prijave za Booking Booster Program 2019. već su završene. Krajem ovog mjeseca bit će objavljeno 10 start up tvrtki iz sektora održivog turizma koje će sudjelovati u ovogodišnjem programu novčane potpore.

B.D.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox