Borovo se širi u Makedoniju - regionalni igrač povratnik

Borovo d.d., proizvođač obućarskih i gumarskih proizvoda, dosada je sa svojih 159 prodavainica bio zastupljen na području Hrvatske i Slovenije. Prema pisanju Novog lista, vukovarska tvrtka je raspisala javni natječaj za prikupljanje ponuda za kupnju nekretnina na području Makedonije u iznosu od gotovo 3 milijuna eura.

Borovo namjerava u Makedoniji kupiti 18 poslovnih prostora s pripadajućim skladištima, podrumima i zajedničkim prostorijama. Početna cijena za pakt poslovnih prostora je 2,9 milijuna eura, navodi se u tiskanom izdanju Novog lista. Ovaj potez se uklapa u viziju koju je Borovo obznanilo na svojim službenim stranicama.

Borovo kao regionalni igrač povratnik

Borovo ponovno želi postati uvaženi i vodeći proizvođač kožne i gumene obuće te gumeno-tehničke robe i trgovac ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji. Borovo želi postati "regionalni igrač". Zbog toga Borovo želi i mora u svoj posjed i vlasničku kontrolu vratiti sve svoje poslovne prostore u državama nastale raspadom bivše zajedničke države - stoji na službenim stranicama vukovarske tvrtke.(mš)

 

 

 

 

Izvori: tiskano izdanje Novog lista, 11. ožujka 2011., broj20 613;

             www.borovo.hr

Foto: Krunoslav Petric/24sata

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox