Boschev trening centar za obuku servisa u Prelogu proslavio 10 godina

Bosch je 19. ovog mjeseca u Bosch Service Training centru (STC) Prelog svečano obilježio 10. godinu postojanja. Obljetnici su prisustvovali generalna direktorica Boscha za Hrvatsku i Sloveniju, gospođa Mirsada Kudrić, gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek te niz drugih uzvanika i predstavnika.

Robert Bosch Hrvatska otvorila je Boschev centar za obuku servisa u Prelogu prije 10 godina u suradnji s partnerom i dugogodišnjim Bosch Car Service-om Auto Elektrika Novak. Bosch Service Training centar (STC) Prelog jedan je od 41 ovlaštenih trening centara u svijetu i zadužen je za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Slovenije. Od tada je kroz servisni centar prošlo gotovo 1600 polaznika - zaposlenika radionica, autoklubova, upravnih tijela, udruženja, autoklubova kao i nastavnika strukovnih škola.

„U današnjem tehnološkom okruženju, potrebe unutar radionica za specijalistički pregled su važne kao i uključivanje treninga koji je odavno prepoznat kao ključni element u paketu koji Bosch nudi svojim kupcima. Boschev trening centar za obuku servisa u Prelogu slavi 10. obljetnicu što je značajna prekretnica u unapređenju znanja i vještina u automobilskom sektoru za područje Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije,ali i šire“, ističe Grant Taylor-Smith, koordinator školovanja za područja Europe, Bliskog Istoka i Afrike.

Istog je razmišljanja generalna direktorica Boscha za Hrvatsku i Sloveniju, Mirsada Kudrić. „Mogućnost da nudimo najmodernija i tehnički najnaprednija rješenja bilo da je riječ o treninzima ili drugim segmentima poslovanja čine nas i na lokalnoj razini ambasadorima nove Bosch tehnologije.Ono što nas posebno raduje je podatak da se u Boschev trening centar za obuku servisa u Prelogu planira uvesti školovanje za hibridna i električna vozila, što donosi centru još jednu dodatnu vrijednost“.

U Boschevom trening centru za obuku servisa u Prelogu Boschevim je visokokvalificiranim instruktorima na raspolaganju najmodernija oprema i vozni park za praktično uvježbavanje u centru. S najmodernijim metodama edukacije u sažetom se obliku prenosi teorijsko i praktično znanje. Na kraju svake edukacije provodi se provjera znanja u kojoj se provjerava naučeno, za što se dobiva Boschev certifikat.

Bosch: Vodeći inovativni dobavljač sustava već više od 125 godina

Kao istaknuti dobavljač širokog raspona tehnologije za automobilske sustave, Bosch iza sebe ima više od 125 godina iskustva. Bosch je inovativni vodeći dobavljač originalne opreme za automobilsku industriju. Boschevi proizvodi stoga su sinonim za najmoderniju tehnologiju motornih vozila. To bogatstvo dubinskog znanja Bosch također čini idealnim pružateljem stručnih usluga na području osnovne i napredne poduke o automobilskoj tehnologiji.

Programi obuke za sve sustave neovisno o proizvođaču

U Boschu, osnovna i napredna obuka o automobilskoj industriji nudi detaljnu poduku o svim standardnim sustavima dostupnim za sve vrste funkcija motornih vozila. Tema programa obuke posebno je prilagođena svakodnevnim potrebama radionice, pa stoga za svaku ciljnu skupinu postoji odgovarajući tečaj.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox