Brokerska kuća koja je demokratizirala sudjelovanje u IPO-ima stigla u Hrvatsku

Freedom Finance Europe je međunarodna investicijska kompanija, uvrštena u NASDAQ-u koja nudi klijentima pristup američkim i europskim burzama, a ovog proljeća stigla je u Hrvatsku i Sloveniju


Jedina brokerska kuća sa sjedištem u EU navedena na Nasdaq-u nudi jednostavnu platformu za ulaganje, Freedom24, koja kupcima omogućava trgovanje dionicama iz udobnosti njihovih domova. Platforma ima jednostavno korisničko sučelje, preporuke za promocije i a specijalizirana je za tvrtke koje na tržište dolaze kroz inicijalne javne ponude (IPO.  Cilj  je približiti mogućnost i znanje trgovanja dionicama prosječnom čovjeku pružajući profesionalnu uslugu.

Trenutno u Europi imamo 25 tisuća zadovoljnih kupaca. Uvijek smo fokusirani na privatne ulagače, a ne na velike grupacije, što nam je omogućilo da demokratiziramo sudjelovanje u IPO-u. , rekao je Timur Turlov, izvršni direktor Freedom Holding Corp.

Međunarodna investicijska tvrtka Freedom Finance Europe podružnica je tvrtke Freedom Holding Corp. Holding je osnovan 2008. godine i ima 96 ureda širom svijeta s ukupno 2.000 zaposlenih. U Hrvatskoj i Sloveniji njihova je korisnička investicijska platforma, aplikacija Freedom24, od ovog proljeća dostupna Hrvatskim i Slovenskim institucionalnim ulagačima.

Kroz Freedom Finance Europe, klijenti mogu pristupiti inicijalnim javnim ponudama (IPO-ima) gdje dobivaju pristup početnoj cijeni prije nego što tvrtka započne javno trgovanje. Moderan, pouzdan i profitabilan način trgovine jedinstvena je prilika za kupce na hrvatskom i slovenskom tržištu.

Pokušavamo pokriti većinu inicijalnih javnih ponuda u SAD-u, a mi smo jedna od najvećih istraživačkih kuća koja neovisno pokriva širok raspon IPO-a na kupnji. Savjetujemo svoje kupce u vezi s analizom kupnje, ali također im nudimo dionice blue-chip-a kojima trguju naši klijenti, poput Applea i Tesle, objasnio je Timur Turlov, izvršni direktor Freedom Holding Corp.

Freedom Finance omogućuje izravan pristup trgovanju na američkoj burzi: NYSE, NASDAQ, CBOE, CME, AMEX. Uz to, putem njihove platforme može se trgovati na moskovskoj, sankt-peterburškoj, ukrajinskoj i kazahstanskoj burzi, ali i na europskim burzama poput LSE, Deutsche Borse ili Euronext. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox