Bubalo: Neće se ostvariti slutnje Borozan

Potpredsjednik HDSSB-a i osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo danas je u Osijeku kao destruktivne odbacio jučerašnje tvrdnje predsjednice osječkoga SDP-a Biljane Borzan da će nakon nedavnih izbora za vijeća osječkih gradskih četvrti i mjesnih odbora doći do novog političkog sukoba HDZ-a i HDSSB-a te da pri tome "SDP više ne želi glumiti ulogu UNPROFOR-a, između zaraćenih strana".

 

Na konferenciji za novinare Bubalo je ocijenio kako izjave čelnice osječkog SDP-a pokazuje da ona "uopće ne razumije bit politike u mjesnoj samoupravi, već priželjkuje neke nove ratove, ali da se njezine slutnje neće ostvariti". Komentirajući izjave Biljane Borzan da SDP u formiranju vlasti u mjesnoj samoupravi neće koalirati s HDZ-om, ni s HDSSB-om, Bubalo je kazao kako HDSSB s SDP-om o tome pitanju nije ni razgovarao. Dodao je da je Biljana Borzan "poznata po neprirodnim koalicijama", navodeći kao primjer nekadašnju koaliciju SDP-a s HSP-om u obnašanju osječke gradske vlasti, kojom je, kako drži, Borzan iskompromitirala sebe i SDP, jer je bila željna vlasti.

Neka SDP i HDZ javno slože koaliciju, budući da među njima nema razlike, osim u boji kamiona, jer SDP-ovi su crveni, i zovu se Daimler-Chrysler, a HDZ-ovi su zelenkasti, ustvrdio je Bubalo. Rekao je kako je "jedina politika SDP-a i HDZ-a za Osijek i Slavoniju "što gore, to bolje", a najveća im je želja uništiti HDSSB, ali da u tome "neće uspjeti"(Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox