Burić: HDSSB dobio prijeteće poruke

Predsjednik Glavnog odbora stranke HDSSB-a, saborski zastupnik Dinko Burić, izvijestio je na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare, da su jučer na adresu stranke dobili pismo s izuzetno teškim prijetnjama, što su prijavili policiji.

 

Prijetnje razne vrste dobivamo stalno, no ova nadilazi sve dosadašnje, kazao je Burić, koji je pročitao tekst prijetnje, te ga podijelio novinarima. Prijeteće pismo došlo je na adresu stranke, a poslano je 29. listopada navodno iz Rijeke, kazao je Burić, dodavši kako "nezna kako je tako dugo putovalo do nas, jer smo ga dobili tek jučer".

Ovo nije prva takva prijetnja upućena stranci i vodstvu, ustvrdio je Burić te pozvao Ministarstvo unutarnjih poslova i ministra Karamarka da poduzmu sve kako bi se pronašao autor ove morbidne prijetnje.

Poručujemo svima koji bi nas se rado riješili da se ne bojimo i da nećemo stati u našem ukazivanju na nepravilnosti i kriminalne radnje koje se događaju u Hrvatskoj. Ostajemo takvi kakvi jesmo, ostajemo uz Branimira Glavaša, nećete nas ni utišati, ni zaustaviti u borbi za interese Hrvatske te Slavonije i Baranje - rekao je. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox