Canon PowerShot SX40 HS: Ultrazum od 35x i bolje performanse pri slabom osvjetljenju

Canon je predstavio najnoviji model u svojoj liniji snažnih, kompaktnih fotoaparata s ultrazumom. PowerShot SX40 HS spoj je nevjerojatnog objektiva s ultraširokokutnim zumom od 35 x, potpune ručne kontrole i podrške za snimanje Full HD videozapisa te je kao takav idealan za fotografe kojima su potrebne fleksibilnost i kontrola kakve nudi DSLR te svestranost koju omogućuje vrlo velik žarišni raspon, a sve to u kompaktnom kućištu.

PowerShot SX40 HS nudi iznimnu kvalitetu slike te je jedan od prvih modela iz linije PowerShot u koje je ugrađen Canonov novi slikovni procesor DIGIC 5, koji povećava performanse sustava HS System te nudi napredne mogućnosti snimanja, uključujući snimanje Full HD (1080p) videozapisa.

Nevjerojatno snažan zum omogućuje jednostavno snimanje svih objekata, bez obzira na to je li riječ o brzoj akciji na utrkama, divljim životinjama u daljini na afričkim ravnicama ili pak apstraktnim makrofotografijama. Nova tehnologija Intelligent IS jamči oštre fotografije te glatke i jasne videozapise.  (PS/JK)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox