Canon predstavio fotografski teleobjektiv idealan za fotografe u usponu

Canon je najavio svoj najnoviji visokokvalitetan objektiv s telefoto zumom. Novi EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II kompaktan je i ekonomičan objektiv koji nudi potpune telefoto performanse uz visoku kvalitetu slike te je zbog toga idealan za fotografe koji se žele dodatno približiti akciji.

 

Zahvaljujući promjenjivom rasponu žarišnih duljina, taj svestrani novi objektiv fotografima omogućuje snimanje raznovrsnih objekata. Idealan je za predmete snimanja u rasponu od portreta do udaljenih objekata, primjerice divljih životinja, sportskih događaja, pa čak i pojedinosti u prirodi te jamči da će svaki trenutak biti zabilježen uz impresivnu razinu detalja.

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II bit će dostupan zasebno i u dvostrukom pakiranju, u kompletu s nedavno predstavljenim objektivom EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II s kućištima EOS 550D, EOS 600D i EOS 60D. Na taj će način početnici dobiti fantastičan početni fotografski sustav u jednom paketu.

Projektiran je i proizveden u skladu sa strogim standardima koji su odraz Canonove filozofije vrhunskog dizajna, a odlikuje se naprednim vanjskim dizajnom i brojnim vrhunskim tehnologijama koje jamče izvrsnu kvalitetu slike. Canonov stabilizator slike s četiri položaja kompenzira zamućenje slike u uvjetima slabe osvijetljenosti te kada se fotoaparat drži u ruci, a leća ultraniske disperzije i Canonovi premazi Super Spectra dodatno jamče prekrasno oštre slike jakog kontrasta i bez odbljesaka. Najnoviji objektiv EF-S u Canonovoj ponudi idealan je za fotografe kojima treba ekonomičan i svestran fotografski teleobjektiv opće namjene.

Novi EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II bit će dostupan od srpnja 2011. (PS/MJ)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox