Canon serija i-SENSYS MF9200 - rješenja za dinamična uredska okruženja

Canon Europe predstavio je dva nova vodeća modela višefunkcijskih uređaja u boji formata A4. U Canon i-SENSYS MF9220Cdn i MF9280Cdn ugrađena je tehnologija kakva se koristi u Canonovim višefunkcijskim uređajima visoke klase te ti uređaji nude visokokvalitetan laserski ispis u boji. Nude funkcije skeniranja, ispisa, faksiranja i kopiranja za zahtjevna uredska okruženja i radne grupe.

Nove modele spremne za umrežavanje može zajednički koristiti više korisnika, čime se u radnim grupama povećava produktivnost te na jednostavan i učinkovit način omogućuje ispis u boji. Modeli i-SENSYS MF9220Cdn i MF9280Cdn temelje se na istim pouzdanim mehanizmima kao i njihovi prethodnici – modeli Canon i-SENSYS MF8450, MF9130 in MF9170 – te su idealni za stvaranje atraktivnih poslovnih dokumenata i ispisanih materijala za brošure, letke i prezentacije.

  • Brza obrada i bolje funkcije malim i srednje velikim tvrtkama te korporacijama nude jednostavno, ekonomično rješenje za visokokvalitetan laserski ispis u boji
  • Novi uređaji Canon i-SENSYS MF9220Cdn i MF9280Cdn predstavljeni kao glavni modeli u liniji višefunkcijskih uređaja formata A4
  • Uređaji spremni za umrežavanje odlikuju se istom slikovnom tehnologijom u boji kao i Canonovi višefunkcijski uređaji u boji visoke klase te nude optimalnu kvalitetu

Dva su modela namijenjena tvrtkama čiji korisnici imaju različite potrebe. Model i-SENSYS MF9220Cdn idealan je za manje tvrtke i ustanove koje na ekonomičan i za rukovanje jednostavan način žele uvesti ispis u boji u svoje poslovanje. Model i-SENSYS MF9280Cdn nudi iste značajke, uz dodatak podrške za PCL i PostScript 3 za potrebe većih korporacijskih korisnika i radnih grupa u tvrtkama i ustanovama s organiziranom informatičkom infrastrukturom. Model MF9280Cdn podržava i izravan ispis s memorijskih kartica.

Dva nova člana Canonove linije i-SENSYS energetski su učinkovita – odlikuju se malom potrošnjom energije, a njihova ocjena TEC (Typical Energy Consumption – standardna potrošnja energije) certificirana prema standardu EnergyStar iznosi svega 2,3 kWh. Sav potrošni materijal nalazi se u četiri ispisna uloška u boji koja je lako zamijeniti, što znači da se sa svakim umetanjem novog ispisnog uloška zamjenjuju ključni dijelovi pisača najpodložniji trošenju.

Intuitivno grafičko sučelje i animirani čarobnjaci omogućuju brzo i jednostavno postavljanje, kretanje izbornicima i otklanjanje poteškoća putem 3,5-inčnog (8,8-centimetarskog) TFT zaslona. Napredna funkcija SEND omogućuje razmjenu visokokvalitetnih dokumenata putem mreže i e-pošte, a budući da je sada dostupna i podrška za LDAP, taj je postupak još jednostavniji. Korisničko sučelje za daljinski pristup olakšava administriranje pisača. Canonova kompaktna PDF tehnologija smanjuje veličinu dokumenata na jednu dvadesetinu originala radi izravnog skeniranja u poruku e-pošte, na umreženi poslužitelj ili USB disk.

Canonova tehnologija brzog prvog ispisa (Quick First-Print) omogućuje brzu aktivaciju iz stanja mirovanja i ispis prvog primjerka. Automatski obostrani ulagač dokumenata (Double-Sided Automatic Document Feeder, DADF) i automatski obostrani ispis jamče maksimalnu produktivnost jer podržavaju potpun ulazni i izlazni obostrani ispis, skeniranje, kopiranje i faksiranje.

Vrhunska razlučivost ispisa daje iznimnu dosljednost i preciznost boje, čak i pri obradi problematičnih slika, npr. onih na kojima ima mnogo tonova kože ili pak nijansiranih, sjenovitih područja, te tako omogućuje visokokvalitetnu reprodukciju uredskih materijala. Modeli Canon i-SENSYS MF9220Cdn i MF9280Cdn mogu se pohvaliti brzinom ispisa od 21 str./min i pri ispisu u boji i pri crno-bijelom ispisu te brzim ispisom prve stranice, čime se povećava njihova produktivnost.

Anil Jagpal, direktor marketinga za područje Europe u tvrtki Canon Europe zadužen za laserske proizvode, izjavio je - Želja nam je bila ponuditi uređaje koji će ispuniti potrebe manjih tvrtki i radnih grupa te sve veću potrebu za ispisom u boji u uredskom okruženju, a pritom zadržati istu vodeću tehnologiju kakvu koristimo u višefunkcijskim uređajima visoke klase. Modeli i-SENSYS MF9220Cdn i MF9280Cdn omogućuju jedinstven spoj vrhunske kvalitete, velike produktivnosti i iznimne jednostavnosti korištenja u uređaju veličinom prikladnom za radni stol. Nova linija korisnicima nudi jasan izbor pri odabiru laserskog stolnog pisača za svoju tvrtku. Zahvaljujući ovim dvema modelima, Canon svakom korisniku može ponuditi najviše slikovne standarde na razini osmišljenoj tako da savršeno odgovara njegovim potrebama.

Spremnik za papir kapaciteta 850 listova (uključujući dodatno postolje za 500 listova) i velik kapacitet tonera dodatno su jamstvo da će novi uređaji naročito odgovarati radnim grupama u kojima se ispisuju velike količine materijala, a pritom ponuditi nizak ukupan trošak posjedovanja tijekom čitavog radnog vijeka proizvoda. Canon i-SENSYS MF9220Cdn i MF9280Cdn bit će dostupni diljem Europe od veljače 2011. godine. (PS/mš)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox