Cargo-partner slavi 25 godina u Hrvatskoj

Međunarodni pružatelj usluga transporta i logistike održao je događaj za kupce, partnere i zaposlenike kojim je obilježio 25. obljetnicu u Hrvatskoj i službeno proslavio otvaranje logističkog centra Zagreb, koji je s radom započeo u proljeće. Osnovana 1996. godine, ova lokalna podružnica razvila se u jednog od vodećih prijevoznika i logističara u zemlji.


cargo-partner Hrvatska je u četvrtak, 17. studenoga, proslavio 25. godišnjicu uz oko 300 uzvanika u prostoru Riverside Garden - Golf Club u Zagrebu. Nakon otvaranja logističkog centra Zagreb početkom ove godine, cargo-partner je iskoristio ovu priliku da se osvrne na proteklih četvrt stoljeća i proslavi uspjeh tvrtke zajedno sa svojim vjernim kupcima i partnerima.

cargo-partner započeo je svoje aktivnosti u Hrvatskoj 1996. godine kao šestoj zemlji u grupaciji cargo-partner. Tvrtka je započela s timom od pet zaposlenih u Zagrebu, fokusirajući se na zračni i pomorski prijevoz. Od tada, cargo-partner kontinuirano razvija svoj portfelj usluga i svoje prisustvo u regiji, čvrsto utvrđujući svoju poziciju jednog od vodećih logističkih pružatelja u Hrvatskoj. Danas lokalna podružnica nudi cijeli niz usluga zračnog, pomorskog, cestovnog prijevoza i skladištenja, a trenutno zapošljava preko 100 ljudi na pet lokacija.

Zoran Starčević, direktor cargo-partnera u Hrvatskoj, izrazio je zahvalnost kupcima, zaposlenicima i partnerima tvrtke u zemlji:

Proteklih nekoliko godina opet nam je pokazalo koliko je važno fleksibilno reagirati na nove izazove i imati partnere na koje se možete osloniti u svakoj situaciji. U ime našeg cijelog cargo-partner tima, želim zahvaliti našim cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju i vjernosti u proteklih 25 godina. Naš uspjeh ne bi bio moguć bez naših zaposlenika, koji nikada ne prestaju ići dalje kako bi premašili očekivanja naših kupaca. Nastaviti ćemo slijediti našu strast za izvrsnošću, blisko surađujući s našim odabranim partnerima i prijevoznicima, kako bismo pružili najbolja i najfleksibilnija rješenja za sve izazove koji nas čekaju.

Stefan Krauter, predsjednik Uprave cargo-partnera, istaknuo je značaj Hrvatske u globalnoj cargo-partner mreži:

Od početka je bilo jasno da će Hrvatska igrati ključnu ulogu u našim planovima širenja. Strateški smještena na jadranskoj obali, zemlja predstavlja idealna vrata prema jugoistočnoj Europi. Naš novi logistički centar u  Zagrebu služiti će kao regionalno distribucijsko središte za uvoz pomorskog tereta iz Azije preko Rijeke. Istodobno, njegova blizina Zračne luke Zagreb i povezanost sa svim glavnim autocestama omogućiti će nam postizanje još bržih tranzitnih vremena u našim rješenjima za zračni i cestovni prijevoz. Uvjeren sam da ćemo nastaviti ovom putanjom rasta i uzbuđen što ću vidjeti što sljedećih 25 godina donosi za cargo-partner u Hrvatskoj.

Nedavno otvoreni logistički centar u Zagrebu predstavlja značajnu prekretnicu u povijesti cargo-partnera Hrvatska. Suvremeni logistički objekt raspolaže sa 17.500 m² skladišnog prostora. Uz dugoročno i kratkoročno skladištenje, lokalni tim nudi širok raspon usluga s dodanom vrijednošću i rješenja za cestovni prijevoz diljem Europe. Brzi tranzit osiguran je posebnim carinskim skladištem i opsežnim uslugama carinskog posredovanja za uvozne i izvozne pošiljke. Zajedno sa svojim skladištem u Jankomiru, cargo-partner sada nudi ukupno 21.500 m² skladišnog prostora na području Zagreba. PS/SM
 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox