Certifikacija proizvoda „Eco Mobile-a“

Eco Mobile d.o.o. je informatička tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, specijalizirana za razvoj elektronike i softvera. U svrhu povećanja konkurentnosti potenciranim razvojem poslovanja, sudjelovala je u dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji su financirani iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova temeljem poziva na dostavu projektnih prijava “Certifikacijom do tržišta”, šifra projekta KK.03.2.1.08.0093.


Kroz projekt ''Certifikacija proizvoda Eco Mobile-a'', tvrtka je certificirala deset svojih proizvoda i pet komponenti čime dokazuje njihovu kvalitetu, sigurnost i pouzdanost za postojeća i nova tržišta. Certifikacija se odnosi na ukupno 10 proizvoda (Smart Waste senzor LoRa, Smart Waste senzor NB-IoT, Smart Waste sensor Tilt, Smart Waste sensor GPS,  Hendheld, Kadica, Senzor nagiba, Ultrasonic, Vaga)  i 5 komponenti jednog proizvoda -Sustava za elektronsku evidenciju (Master RPI, ButtonBox, LED box, RFID2CAN, SplitterBox).

Certifikacija vlastitih proizvoda doprinijeti će ostvarivanju dugoročnih i kratkoročnih ciljeva poduzeća, a neki od njih su i osiguranje lakšeg pristupa novim tržištima (SAD, Rumunjska, Njemačka) što direktno utječe na povećanje prihoda od izvoza, kao i zadržavanje pozicije lidera u inovativnosti, istraživanju i razvoju čime će Eco Mobile nastaviti biti korak ispred konkurencije.

Također, kao rezultat ovog projekta povećati će se i prihodi od prodaje, a zaposlit će se i šest novih djelatnika. Sve navedeno će utjecati na povećanje konkurentnosti tvrtke. Ukupna vrijednost projekta se određuje na 1.042.197,50 HRK, a bespovratna sredstava koja se dodjeljuju iznose 703.254,30 HRK.

Razdoblje provedbe projekta je od 1. svibnja 2018. do 1. svibnja 2019.

 

 

 

 

“Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Eco Mobile-a”

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox