Chord Electronics ojačao razinu IT sigurnosti i komunikacije uz rješenja Kerio Control i Kerio Connect

GFI Software, pružatelj sigurnosnih i upravljačkih rješenja u poslovnim mrežama, objavljuje kako je Chord Electronics Ltd., vodeći proizvođač profesionalne hi-fi opreme, odlučio riješiti svoje sigurnosne i komunikacijske izazove uz pomoć rješenja Kerio Control i Kerio Connect. Kompanija je implementirala oba rješenja uz pomoć tvrtke Invicta Linux, partnera GFI Softwarea u Velikoj Britaniji.

U posljednje vrijeme naša tvrtka prolazi kroz prilično uspješno razdoblje, širimo se, a time privlačimo više pažnje kibernetičkih kriminalaca, rekao je Matt Bartlet, izvršni direktor Chord Electronicsa. Uz širenje poslovanja, širimo i opseg naše korporativne mreže, što znači da više zaposlenika mora komunicirati na daljinu ili od kuće, koristeći različite vrste uređaja na različitim platformama.

Iz tih razloga, tvrtka je originalno sigurnosno rješenje zamijenila hardverskim uređajem Kerio Control, koji pomaže u učinkovitoj zaštiti od virusa i zlonamjernog softvera te zaštiti korporativne mreže uz pomoć vatrozida i IPS funkcionalnosti. Vrlo vrijedna prednost rješenja je i integrirana VPN mreža, koja zaposlenicima omogućuje pristup mreži od kuće jednako sigurno kao da sjede u uredu. To je bilo posebno korisno tijekom nedavnog lockdowna.

Rješenje Kerio Connect tvrtki u prvom redu osigurava pristup e-pošti i kalendarima u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja. Ovo je ključno u današnjem radnom okruženju Chord Electronicsa, budući da zaposlenici koriste širok raspon uređaja, uključujući računala, Macove i pametne telefone, koji rade na Windows 10, MacOS, Linux i mobilnim platformama. Važan element koji pruža

Kerio Control je i mogućnost sigurnog rada s vlastitih BYOD uređaja.

Iako je teško precizno kvantificirati prednosti oba implementirana rješenja, sa sigurnošću mogu reći da bi bez njih proteklih 12 mjeseci bilo puno izazovnije za nas i imali bismo značajan financijski utjecaj na naše poslovanje, dodao je Matt Bartlet.

PS/LŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox